Cum poti conduce procesele de recrutare ieftin si eficient?

0
26 iunie 2008
Cum poti pastra candidatii valorosi? Cum poti optimiza multitudinea de informatii si relatii care compun proiectele de recrutare? Cum iti poti conduce eficient procesele, si cum poti avea controlul exact al timpului tau, planificandu-l inteligent? Si, mai ales, cum poti face toate astea cu un cost foarte redus?
 
MyRecruiter, o aplicatie dezvoltata de specialisti in recrutare, pentru specialisti in recrutare, creata sa-ti usureze munca si sa-ti eficientizeze rezultatele, iti ofera acum gratuit instalarea, punerea in functiune si instruirea utilizatorilor.

MyRecruiter este mai mult decat o baza de date, este un instrument dinamic si versatil de gestiune a capitalului uman si a proiectelor de recrutare si selectie desfasurate.

Atat timp cat esti implicat in activitati de recrutare si selectie, interne sau externe, MyRecruiter este un instrument care te poate ajuta. In cazul in care esti un specialist experimentat in recrutare si selectie, MyRecruiter va raspunde exigentelor tale si te va ajuta sa-ti optimizezi procesele.

Mai mult decat atat, MyRecruiter este o aplicatie versatila, care iti da posibilitatea sa iti fixezi chiar tu fluxurile de utilizare si procesele urmarite. In cazul in care experienta ta in acest domeniu este redusa, dar esti nevoit sa te implici in activitati de recrutare datorita nevoilor de business, MyRecruiter iti sta alaturi si te ajuta sa iti sistematizezi si sa iti insusesti cunostintele de baza in domeniul recrutarii si selectiei de personal.

Este o aplicatie intuitiva si usor de folosit si ai asigurat din partea consultantilor MyRecruiter intreg suportul pentru a invata sa o utilizezi.

Asa ca trebuie sa profiti de faptul ca instalarea, punerea in functiune si instruirea utilizatorilor sunt gratuite pana pe 30 septembrie.

Daca nu ne credeti pe cuvant, aici va puteti convinge: http://www.myrecruiter.ro/contact/

MyRecruiter se adreseaza atat departamentelor de HR, indiferent de marimea lor, cat si agentiilor implicate in activitati de recrutare si selectare a fortei de munca.

Contact:
Ligia Popescu – consultant
Adresa: B-dul Matei Voievod, nr. 29, sector 2, Bucuresti
Telefon: 0747 322 770, 021 252.40.75
Web-site: www.myrecruiter.ro

Sursa: Plandeafacere.ro, 26 iunie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.