Crearea Centrului Roman in cadrul programului european „FuturICT Knowledge Accelerator”

0
structural-funds-roVa informam ca vineri, 26 august 2011, la sediul central al Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri din Bucuresti (FNTM), va avea loc reuniunea de constituire a Grupului de Lucru pentru Romania, initiat in cadrul programului FuturICT Knowledge Accelerator (www.futurict.eu), sub coordonarea stiintifica a Dnei Prof. Univ. Dr. Carmen COSTEA – Presedinte fondator al Asociatiei de Stiinte Alternative din Romania.

Evenimentul se va desfasura in prezenta coordonatorului programului, Prof. Dr. Steven BISHOPUniversity College London – Marea Britanie.

Centrul respectiv va functiona sub egida Retelei Regionale pentru Inovare Sociala si Economica in Bazinul Marii Negre-Regiunea Dunarii (www.HouseofEurope.ro), prezidata de E.S. Dl Ambasador Liviu BOTA (Black Sea University – Fundatia Universitara a Marii Negre), fondata de Fundatia EUROLINK-House of Europe, membra a Initiativei „Social Innovation Europe”, finantata de DG Enterprise-Comisia Europeana.

Precizam ca FuturICT reprezinta o parte integranta propusa spre implementare in cadrul Strategiei Europa 2020, prin „Innovation Union Plan” si SIA (Strategic Innovation Agenda), la care sunt chemati sa se alature lideri / inalti reprezentanti ai urmatoarelor tipuri de organizatii: institutii publice; mediul de afaceri / organizatii patronale; centre academice / de inovare; ONG-uri cu activitate relevanta in domeniu.

Intrucat numarul de locuri disponibile este strict limitat, organizatorii isi rezerva dreptul de a selecta participantii in functie de relevanta domeniului si reprezentativitatea institutionala a acestora.

In acest sens, cei interesati sunt rugati sa-si exprimare interesul de participare la eveniment, prin transmiterea unui email si a CV-ului la [email protected] sau [email protected], pana cel tarziu in data de 30 iulie 2011.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.