Conferintele Info TVA – TVA dupa aderare

0

11 august 2008

InfoTVA este un program de informare care vine in sprijinul contribuabililor si al inspectorilor financiari. In cadrul programului vor fi organizate 8 conferinte pentru contribuabili in Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Ploiesti si Timisoara.

Acestia beneficiaza de informatie la zi, completa si din cea mai autorizata sursa, cu privire la regimul TVA, asa cum a fost modificat prin aderarea Romaniei ai actualizarile la lege care au survenit in 2007 si in 2008. Programul se desfasoara in perioada ianuarie-noiembrie 2008 si este derulat de Ministerul Economiei si Finantelor si Agentia Nationala de Administrare Fiscala, cu sprijinul specialistilor de la PricewaterhouseCoopers si DC Communication.

In octombrie vor avea loc doua conferinte InfoTVA, ale caror date orientative sunt:

– Timisoara, 7 octombrie 2008
– Ploiesti, 20 octombrie

Inscrierile la aceste conferinte vor incepe cu aproximativ o luna inaintea datei conferintei.

Detalii legate de inscriere: [email protected]

Reguli de participare

– Participarea la conferinta este gratuita, in ordinea inscrierilor, in limita locurilor disponibile. Cazarea, transportul si masa sunt suportate de participanti.
– Va puteti inscrie completand formularul de mai jos doar la una dintre conferintele programate, in limita locurilor disponibile. Va rugam sa completati cu atentie formularul! Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
– Daca nu mai sunt locuri disponibile, aveti totusi posibilitatea de a fi trecut pe lista de asteptare, care va include un numar limitat de solicitari. In cazul in care se vor elibera locuri, veti fi anuntat prin e-mail.
– Aplicatia va confirma automat printr-un mesaj inscrierea dvs. pe locurile disponibile sau pe lista de asteptare.
– Cu aproximativ 1 saptamana inainte de data conferintei, persoanelor care s-au inscris in limita locurilor disponibile li se va cere confirmarea rezervarii. Atentie! In cazul ca nu confirmati in termen de 1 zi, locul dumneavoastra va fi redistribuit catre lista de asteptare.

Detalii despre programul InfoTVA.

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Plandeafacere.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Formare.info, 11 august

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.