Conferinta regionala Coaching 2008

0
9 iunie 2008

Participantii la conferinta regionala Coaching 2008 au trait o experienta plina de inspiratie la intilnirea cu Sir John Whitmore, business coach-ul nr. 1 din Marea Britanie si autor al cartii "Coaching for Performance" vanduta in peste 500 000 de exemplare. Prezentarea sa "The Future of Coaching" a tinut audienta cu sufletul la gura pentru mai bine de 90 de minute.

Conferinta se afla la a doua editie si este organizata de Business-Edu Evenimente si a reunit in acest an peste 300 de participanti, in special manageri din mari companii romanesti si internationale.

Organizatorii Business-Edu Evenimente au invitat in cadrul conferintei specialisti de renume mondial in coaching cat si specialisti romani:
– Sir John Whitmore – presedinte executiv al Performance Consultants;
Marea Britanie. Autorul cartii "Coaching for performance", vanduta in peste 500.000 de exemplare si tradusa in 17 limbi;
– Gerard O’Donovan – Presedinte al ECI, Master Coach si fondatorul celei mai vechi scoli de coaching din Europa;
– Noble Manhattan;
– Aina Egeberg – Vice-presedinte si coach acreditat al ECI (European Coaching Institute);
– Katarina Schapiro – coach de talie internationala cu peste 60 de clienti si peste 1.500 de ore de coaching;
– Nandana Nielsen – Presedinta International Association of Coaching Institutes (ICI), Coach si Supervizor;
– Mihai-Popa Radu – Professional Coach acreditat si fondator al companiei Seeds for Success; singurul roman membru al Institutului European de Coaching, membru al Federatiei Internationale de Coaching;
– Mihai Stanescu – membru al Federatiei Internationale de Coaching si al Consiliului European de Coaching si Mentoring; fondator RoCoach;
– Serban Chinole – coach cu pregatire internationala, presedintele International Coach Federation Romania.

Aina Egeberg a sustinut tema "Born to win’" coaching the factors and the mindset of success, si in incheiere Gerard O’Donovan a vorbit despre leadership si coaching in secolul 21.

Serban Chinole, Mihai Stanescu si Mihai Popa Radu au atins mai multe fatete ale leadership-ului: Ce le lipseste leaderilor, Cine este leader si cine este follower si Decalogul Leaderului de Succes.

Participantii au putut sa interactioneze cu 40 de coachi sau specialisti romani in cadrul a 2 sesiuni de intrebari si raspunsuri.

Contact:
Monica Oltean
Telefon: 0214610981
Web-site: www.expo.business-edu.ro

Sursa: Plandeafacere.ro, 9 iunie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.