Conferinta PMday Romania 2011

0
roland_gareis_270x40_oficiala1. Professional MBA Project & Process Management
2. Workshop de analiza: Maturitatea personalului din proiecte
3. RGC International
4. Conferinta PMday Romania 2011

1. Professional MBA „Project & Process Management”

ROLAND GAREIS CONSULTING si WU Executive Academy Viena organizeaza in Romania din anul 2008 singurul program MBA cu specializare in managementul proiectelor si proceselor – Professional MBA Project & Process Management.

Inscrierile pentru a patra grupa a programului continua pana la data de 20 iunie 2011. Programul va incepe in Bucuresti in data de 8 iulie 2011. Cele 24 de module ale programului sunt sustinute de traineri internationali, o data pe luna, in zile de week-end, pe parcursul a 18 luni.

Programul PMBA aduce in plus fata de modulele de business ce se regasesc in cadrul programelor MBA generale o specializare in managementul proiectelor si proceselor. Prin urmare, participantii dobandesc cunostinte solide pentru administrarea afacerii, dar si cunostintele si competentele necesare pentru managementul proiectelor si programelor, pentru un management profesionist al proceselor, precum si competentele sociale necesare.

Participarea in cadrul programului poate fi finantata partial cu ajutorul burselor CEE oferite de WU Executive Academy pentru persoanele din statele Europei centrale si de est.

Pentru informatii suplimentare legate de programul PMBA si bursele CEE, va rugam sa o contactati pe Iulia Stefanescu, Manager Program la [email protected], telefon 021.300.30.20.

2. Workshop de analiza: Maturitatea personalului din proiecte

Data: 3 iunie, 2011, 13.00-16.00 pm.

Locatie: Hotel Ibis, Palatul Parlamentului, Str. Izvor, nr. 82-84, Bucuresti.

Participare: gratuita, in baza inscrierii prealabile.

Desfasurare: in limba engleza.

Companiile orientate pe proiecte au nevoie de un personal capabil pentru a-si implementa cu succes proiectele si anume: proprietari de proiecte, manageri de proiecte, membri ai echipelor de proiect. In afara de competenta “tehnica” de management de proiect, sunt necesare si competente sociale si competente proprii. Competentele pot fi evaluate si dezvoltate.

In cadrul acestui workshop, consultantii RGC Simona Bonghez si Stefan Fiedler vor realiza o evaluare a personalului care lucreaza in proiecte.

Beneficiile participarii la workshopul de analiza “Maturitatea personalului din proiecte” sunt:

* Pentru participanti: informare cu privire la modelul project personnel mature, evaluarea maturitatii in baza modelului (anonima)
* Pentru companiile care trimit participantii: informatii cu privire la modele de competenta pentru personalul din proiecte

Pentru inscriere la workshopul de analiza va rugam folositi formularul de inscriere online!

3. RGC International

Logo-ul RGC a fost modificat si arata acum cele 4 locatii ale birourilor RGC.  Biroului RGC Viena, infiintat in 1983 si biroului RGC Bucuresti, infiintat in 2006, s-au alaturat doua noi birouri: RGC Bratislava, infiintat in 2010 si RGC Berlin, infiintat in 2011. Le uram bun venit noilor colegi din Bratislava si Berlin si le dorim mult success in realizarea de “Happy Projects!”

RGC Viena a organizat cu success evenimentele happy projects ’11

cu tema PROJECTS & VALUES in zilele de 12 si 13 mai. Vorbitori de talie internationala, precum Ed Hoffman (NASA), Lynn Crawford, Rodney Turner si multi altii au sustinut prezentari in fata unei audiente internationale, formata din manageri de proiecte, manageri din companii orientate pe proiecte, manageri calitate, manageri de resurse urmane si studenti in managementul proiectelor.

RGC Bucuresti a obtinut certificarea sistemului de management al calitatii

In martie 2011, sistemul de management al calitatii al RGC Bucuresti a fost evaluat de catre AJA Registrars Europe si certificat conform cerintelor standardului ISO 9001:2008.

Pagina de internet a RGC Bucuresti a fost actualizata, astfel incat acum cuprinde informatii mai detaliate cu privire la serviciile si publicatiile oferite. Viziteaza noua noastra pagina la www.rgc.com.ro!

4. Conferinta PMday Romania 2011

Asociatia profesionala Project Management Institute Romania Chapter, in parteneriat cu Microsoft, organizeaza in data de 27 Mai 2011 Conferinta Internationala PMday, la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center.

PMI Romania isi propune sa continue traditia inceputa in 2010, adunand invitati de renume, precum:

* Dr. Harold Kerzner, autorul „Project Management: A Systems Approach to Planning, Scheduling and Controlling„, supranumita „biblia project managementului”, va vorbi pentru prima data, in cadrul conferintei PMday Romania 2011, despre subiectul ultimei sale lucrari de cercetare: „Project Management Metrics, Key Performance Indicators and Dashboards” (prezentare virtuala, interactiva).
* Peter Taylor, autorul cartii „The Lazy Project Manager„, va explica legatura aparent imposibila dintre dinozauri si managementul proiectelor si arta lenei productive.
* Dino Butorac va vorbi despre oportunitatea sau amenintarea adusa de outsourcing in PM.
* Stephen Forte, Chief Strategic Officer al companiei Telerik, va vorbi despre Kanban, o metodologie Agile cu originea in Japonia, utilizata de Toyota in sistemul de productie, si care s-a extins ulterior si in zona dezvoltarii de software.

A doua parte a evenimentului, formata din 3 sectiuni, va fi dedicata unei tematici specifice, pentru ca specialistii din acest domeniu sa poata afla lucruri noi si interesante despre importanta managementului de proiect in orice organizatie orientata spre rezultate.

Conferinta se va incheia cu o sesiune energizanta Pecha Kucha, un concept de prezentare nou, sesiune in cadrul careia vor prezenta Ioan Nicut, Catalin Dogaru (PMI Romania Chapter) si Victoria Cupet (International Institute of Business Analysis Romania Chapter).

Taxa de participare la eveniment este de 640 lei. Participantii care se inscriu ca urmare a primirii informatiilor din partea RGC, beneficiaza de o reducere de 15% din taxa de participare. Va rugam sa ne contactati pentru obtinerea codului de reducere.

Informatii suplimentare puteti gasi la adresa www.pmday.ro.

RGC este unul dintre sponsorii evenimentului, asigurand prin sponsorizarea agreata participarea la conferinta a unui grup de studenti in managementul proiectelor. Violeta Simionescu, Partener si consultant RGC va sustine o prezentare cu tema „Contractor pentru contract sau contract pentru contractor”.

Te invitam la PMday 2011 pentru a afla ultimele noutati in management de proiect si pentru a ne vizita la standul nostru!

Happy Projects!®
Beatrice Unciuleanu
ROLAND GAREIS CONSULTING srl              
20, Libertatii Blvd. Ap. 26, Bucharest
[email protected] +40 21 300 30 20
www.happyprojects.ro +40 21 300 30 20

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.