Conferinta OpenAgile, Iasi, 31 martie 2012

0
Evenimentul propune solutii Agile si Leanpentru software de calitate si excelenta in afaceri.

Pe data de 31 martie la Hotelul Ramada din Iasi (Strada Grigore Ureche nr. 27), conferinta OpenAgile (www.openagile.ro) iti ofera sansa sa discuti cu speakeri internationali, lideri in IT software si mod de organizare, dezvoltatori, testeri si manageri pasionati de ceea ce fac si, pe scurt, este o ocazie unica de a impartasi sau a gasi raspunsuri la problemele de zi cu zi.

Pentru inregistrare la eveniment – vizitati site-ul conferintei: www.openagile.ro.

PROGRAMUL conferintei este:

8:30 Registration & Welcome Coffee
9:15 Opening Words
9:30 Richard Stinear – How to Build a Death Star – lessons learned from Agile development in the enterprise
10:20 Alexandru Bolboaca – Unit Testing from the Trenches
11:10 Coffee Break
11:25 Stefan Bargaoanu – Agile Adoption Patterns
12:00 Ionel Condor – Lessons Learned in Agile Career Development
12:35 Lunch Break
13:25 Open Space
14:30 Carmen Munteanu – Agile & Lean: What I’ve Learnt
15:00 Andrea Provaglio – The Beating Heart of Agile
15:50 Q&A – Challenge the speakers with your questions
16:10 Closing

Speakers

Unul dintre vorbitorii internationali de anul acesta este ANDREEA PROVAGLIO. Andreea are 20 de experienta in domeniul IT si are o experienta bogata ca vorbitor la conferinte.

In prezent, activitatea sa este canalizata in directia adoptiei metodologiilor Agile si Lean cum ar fi Scrum, Kanban sau Extreme Programming (XP), dezvoltarea competentelor sociale ale echipelor si organizatiilor si coaching de dezvoltare software pe platformele Java/J3EE.

Open space
In sesiunea Open Space poti prezenta sau propune teme de discutie la alegerea ta. Participantii sunt incurajati sa foloseasca regula celor doua picioare: „daca te simti intr-o situatie in care nu inveti nimic nou sau nu mai poti contribui cu nimic, foloseste-ti cele doua picioare sa te muti la o alta discutie„.

Audienta
Conferinta se adreseaza in principal industriei software din Romania, inclusiv integratorilor si proiectelor de mentenanta software: factori de decizie, manageri de proiect, lideri de echipe, testeri, programatori, web designeri, ingineri de sistem, precum si tuturor celor interesati de IT&C. Sunt bineveniti si clienti ai companiilor de software care doresc sa inteleaga domeniul pentru o colaborare mai buna cu furnizorii lor, precum si profesori, personal academic sau membri ai mass-media.

Organizatori
Conferinta este organizata de AgileWorks (www.agileworks.ro), comunitatea Agile din Romania si Mozaic Works (www.mozaicworks.com), firma specializata in imbunatatirea organizarii si calitatii proiectelor software si cresterea eficientei echipelor dezvoltatoare de software.

Sponsori
Le multumim sponsorilor pentru contributia adusa in organizarea conferintei:
Endava (www.endava.com)
Pentalog (www.pentalog.ro)
Fits (www.fits.ro)
Mozaic Works (www.mozaicworks.com)

Parteneri media
Le multumim partenerilor nostri pentru sprijinul adus in promovarea conferintei:
CodeCamp (www.codecamp.ro), Calendar Evenimente (www.calendarevenimente.ro), @nis (www.anis.ro), ARIES (www.aries.ro), Methods & Tools (www.methodsandtools.com), HIT (www.hit.ro), LEVEL Online (www.level.ro), computer blog (www.computerblog.ro), avocatnet.ro (www.avocatnet.ro), joobs (www.joobs.ro), how to web (blog.how-to-web.net), BUNA ZIUA IASI (www.bzi.ro), LUCREZINIT (www.lucrez.in/IT/home.php), newsiasi (www.newsiasi.ro), A.P.E.C. (www.cunoastere.org), trafic (www.trafic.ro), itstiri.ro (www.itstiri.ro), FLACARA IASULUI (www.flacarais.ro), PCMHZ (www.pcmhz.com), balaur.ro (balaur.ro), MEDIALOOK (www.medialook.ro), COMUNICATE DE PRESA (www.comunicatedepresa.ro), ITC MEDIA (www.itcmedia.info), ARHIPELAGO (www.arhipelago.ro), Geekmeet (www.geekmeet.ro), blogu.lu (www.blogu.lu)

Contact
Nicoleta Pirvan – [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.