Conferinta Internationala Innoventure pe tema „The Quadruple Helix of Innovation”

0

Conferinta Innoventure pe tema „The Quadruple Helix of Innovation” va avea loc in perioada 16 – 17 mai, la Sala Rossini, Congress Hall Palas, Iasi. Aceasta conferinta reprezinta un moment de maxima importanta in cadrul proiectului dar si in cadrul ecosistemului antreprenorial, avand rolul de a aduce impreuna parteneri din cele patru categorii relevante ale modelului cvadruplu helix al inovarii: mediul privat, mediul academic, autoritati publice si ONG-uri, pentru a putea stabili directii de dezvoltare ale unui ecosistem al inovarii.

Proiectul Inoventure – Management performant al resurselor umane si al schimbarii in intreprinderi in vederea specializarii inteligente, face parte dintr-un program integrat de informare, formare si consiliere in gestionarea resurselor umane, competente antreprenoriale, management strategic, managementul inovarii, internationalizarea afacerilor, management sustenabil si inovare sociala in regiunile de dezvoltare Sud Muntenia, Sud Est, Sud Vest Oltenia, Centru si Nord Est.

Ve-ti avea ocazia sa-i cunoasteti pe cei 25 de speakeri romani si internationali si lideri in constructia de ecosisteme de inovatie care vin sa va prezinte oportunitati, bune practici, metode si instrumente utile in pregatirea afacerii tale in fata provocarilor care urmeaza.

In cadrul acestei conferinte, participantii vor avea ocazia sa se implice in dezbaterile de tip mese rotunde ce vor avea loc in cadrul evenimentului. in cadrul meselor rotunde vor fi dezbatute teme precum: Ecosisteme de inovare – Reteaua InGenius Net; Magurele Science Park; Industria 4.0.

Avand in vedere contextul social si economic actual din Romania, scopul acestei conferinte este de a crea cat mai multe contexte care sa asigure facilitarea comunicarii intre insitutii publice si manageri din companii, camere de comert si industrie si asociatii de IMM-uri, institute de cercetare, universitati, in vederea identificarii de solutii pentru stimularea inovarii si a transferului tehnologic in Romania.

Date de contact

https://www.innoventure.eu/

[email protected]

(+40) 741 399 884

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.