Conferinta Internationala „Dreptul Afacerilor pentru 2008”

0

19 mai 2008

Societatea Civila de Avocati "Piperea & Asociatii", Grupul de Presa Bursa si Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti organizeaza, in perioada 23-24 mai 2008, Conferinta Internationala "Dreptul Afacerilor pentru 2008".

In contextul alinierii la standardele europene, mediul de afaceri din Romania este supus unor presiuni constante, venite atat din registrul economic cat si din cel legislativ. Una dintre cele mai importante schimbari implementate in acest sens este reprezentata de schimbarea Codului Civil si de Procedura Civila.

Va invitam sa discutam pe marginea implicatiilor aduse de proiectul noului Cod Civil asupra mediului de afaceri din tara noastra. Prin urmare, ne-am bucura daca ne-ati impartasi ideile in cadrul Conferintei Internationale "Dreptul Afacerilor pentru 2008", care va avea loc in perioada 23 – 24 mai 2008, in Aula Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti.

Printre invitati se vor afla: Catalin Predoiu (Ministrul Justitiei), Viorel Ciobanu si Mihai Lucian (directori ai proiectului noului cod civil), Flavius Baias, Romeo Popescu si Marieta Avram (reprezentanti ai conducerii Facultatii de Drept), Calin Zamfirescu (presedinte de onoare al Uniunii Barourilor din Romania), Valeriu Stoica, Gheorghe Piperea, Marian Nicolae.

Taxa de participare este de 120 EURO (la care se adauga TVA), in care sunt incluse:
– Permis de participare la eveniment;
– Materiale informative;
– Catering (doua pauze de cafea şi doua mese de pranz);
– Diploma de participare.

Locurile sunt limitate, prin urmare va rugam sa ne confirmati participarea, prin completarea si trimiterea formularului de participare la numarul de fax 021/312.45.56.
In cazul in care doriti sa faceti parte din echipa de parteneri a evenimentului, va rugam sa ne solicitati pachetele puse la dispozitie in acest sens.

Evenimentul isi propune sa reuneasca reprezentanti ai mediului de afaceri, juristi, avocati, manageri, reprezentanti ai institutiilor publice. Punctul central al discutiilor va fi reprezentat de implicatiile proiectului noului cod civil si de procedura civila asupra mediului afacerilor.

Reunirea isi propune sa abordeze, dintr-o maniera practica si interactiva, probleme ca: noul regim juridic al proprietatii, regimurile matrimoniale, afacerile de real estate si modul in care noile coduri vor influenta aceste afaceri, cartea funciara si publicitatea imobiliara, executarea silita etc.

Lavinia Lukacsi
Telefon: 0724/295.046
Web-site: www.piperealaw.ro

Sursa: Plandeafacere.ro, 19 mai 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.