Conferinta Internationala „Creativitate si Inovare pentru Promovarea Multilingvismului si a Dialogului Intercultural”

0
euroedEvenimentul este organizat in perioada 25 – 26 iunie 2009 la Iasi, Romania, la Centrul de Conferinte Unirea (Str. Piata Unirii, Nr. 5, Iasi) de Fundatia EuroEd (Romania), Centrul de Invatare Autonoma a Limbilor Straine din Regiunea Navarro (Spania) si QUEST Romania (Asociatia Romana pentru Servicii Lingvistice de Calitate), sub auspiciile celei de-a IX-a Conferinte Internationale QUEST Romania si a evenimentelor finale de valorizare si diseminare din cadrul proiectelor europene TOOL (www.toolproject.eu) si ALL (www.allproject.info) (230285-CP-1-RO-Lingua-L2/225782-CP-1-2005-1-ES-Lingua-L1).

Temele principale abordate de conferinta vor fi creativitatea si inovatia in sprijinul promovarii multilingvismului si dialogului intercultural. Comunicarile in plen vor beneficia de traducere simultana. Participantii vor avea astfel oportunitatea de a fi expusi la cele mai noi informatii in domeniile abordate de conferinta, dar si de a intra in contact direct cu alti specialisti cu preocupari profesionale similare.

De asemenea, participantii vor beneficia de un cadru international excelent pentru a promova proiectele sau initiativele in domeniul inovatiei, creativitatii, multilingvismului si/sau dialogului intercultural pe care le deruleaza institutiile in care isi desfasoara activitatea.

Aceasta posibilitate se concretizeaza fie prin inscrierea cu o prezentare in programul conferintei, fie prin amenajarea unui mini-stand de prezentare intr-un spatiu special amenajat in perimetrul de desfasurare a conferintei.

La eveniment vor participa peste 100 de specialisti din peste 15 tari europene: factori decizionali nationali si internationali, reprezentanti ai Comisiei Uniunii Europene, reprezentanti ai unor organisme internationale, promotori de proiecte care se circumscriu tematicii abordate de eveniment, reprezentanti ai comunitatii educationale de stat si private, reprezentanti ai minoritatilor nationale din Romania. Dintre invitatii speciali care au confirmat deja participarea fac parte Richard Rossner – Directorul Executiv al EAQUALS (Asociatia Europeana pentru Servicii Lingvistice de Calitate), Michael Carrier – Directorul Departamentului de Inovare in Domeniul Limbii Engleze al Consiliului Britanic, Sauli Takala – Presedinte EALTA (Asociatia Europeana pentru Testarea si Evaluarea Competentelor Lingvistice), precum si un reprezentant al Departamentului de Relatii Interetnice al Guvernului Romaniei.

In speranta ca veti onora invitatia de a participa, va rugam sa completati formularul de inregistrare atasat si/sau formularul de inscriere cu o prezentare sau mini-stand de promovare si sa le returnati pana la data de 31 mai 2009, prin e-mail, la adresa [email protected]

Anexe:
Document 1;
Document 2;
Document 3;

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.