Conferinta Freelanceri.ro: „Tu esti o afacere!” – 23 septembrie 2010, Iasi

0
fpp_si_arhipelago.pngArhipelago si Fundatia Post Privatizare organizeaza singurul eveniment din Romania adresat freelancerilor: Conferinta Freelanceri.ro – „Tu esti o afacere!” pe data de 23 septembrie 2010, la Iasi, in Parcul stiintific si Tehnologic Tehnopolis.

Cu scopul de a motiva si promova liber-profesionistii din tara, evenimentul lanseaza in mod oficial catalogul online www.Freelanceri.ro. Totodata, conferinta isi propune sa adune un numar de aproximativ 100 de participanti din toate domeniile, carora sa le ofere informatii concrete despre cum un liber-profesionist poate deveni o afacere.

Plusul de valoare este dat de speakerii prezenti, dintre care ii mentionam pe Prof. Univ. Dr. Dumitru Oprea, Adrian Mironescu, Director IDEGRAFO, Maria Crina Kmen, fondator Cabinetul de avocatura cu nume omonim sau Gabriel Curcudel, co-fondator Oameni din Online.

Inscrierile se pot face pe site-ul www.conferinta.freelanceri.ro, urmatorul termen-limita fiind data de 11 septembrie 2010.

Reteaua Arhipelago cu o vechime de peste 8 ani in mediul business vine sa ofere publicului larg acces la informatii intr-un nou format. Arhipelago aduce solutii complete si integrate de promovare online, venind in sprijinul clientilor cu diverse pachete si produse care pot ajuta afacerea acestora la nivel national. Reteaua acopera patru sfere distincte de interes din mediul online: Business; Entertainment; Personal Tools; Social.

Fundatia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania. Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o institutie privata care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc – cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri – prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenoriala, imbunatatire a mediului de afaceri si promovare a responsabilitatii sociale a intreprinderilor.

Contact:
Madalina Buzdugan,
Coordonator Comunicare Conferinta Freelanceri.ro
Telefon: 0740.20.84.11
E-mail: [email protected]

Gabriel Comorasu,
Manager de proiect
Telefon: 0744.571.837
E-mail:[email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.