Conferinta Finantare.ro se indreapta spre Cluj-Napoca

0

Succesul inregistrat la Bucuresti in aceasta toamna impulsioneaza organizatorii Conferintei Finantare.ro sa obtina in continuare rezultate din ce in ce mai bune. O noua editie a evenimentului este programata sa se desfasoare in premiera la Cluj-Napoca in data de 29 noiembrie 2012, la Hotelul Golden Tulip Ana Dome.

La aceasta editie, conferinta adopta o „tinuta” croita din 3 dezbateri centrale si doua workshop-uri, in timpul carora publicul este incurajat sa aduca in discutie idei proprii si sa adreseze intrebari atat speakerilor cat si celorlaltor participanti pentru ca impreuna sa puna lucrurile in miscare.

DEZBATERI
I Care sunt principalele provocari pe parcursul implementarii proiectelor cu finantare europeana?
II Ce tehnici si instrumente de management de proiect te pot ajuta atunci cand pregatesti o investitie?
III Cat de accesibile sunt finantarile din surse private ca alternativa la fondurile europene?

WORKSHOP-URI
1. Subventii pentru agricultura
2. Managementul proiectelor

In calitate de speakeri vor fi prezenti: Ioana Bandici – Manager de proiect si trainer in managementul proiectelor; Simona Bonghez – Ph.D. Consultant si trainer in Managementul Proiectelor; Catalin-Teodor Dogaru – Trainer, consultant si managing partner la Total Smart Projects; Marian Dobrila – Vicepresedinte al ACRAFE; Cristian Paun – Director Executiv in cadrul Societatii Romane de Economie; Augustin Purnus – Director General al Spider Management Technologies Romania; Andrei Radulescu – Senior Investment Analyst SSIF BROKER; Paul Savin – CEO KONSENT; Ionel Timisan – blogger managementul-proiectelor.ro, Marius Alexa – CEO Arhipelago.

Arbitrajul in ringul argumentelor, ideilor si intrebarilor ridicate de cei aflati in public si de speakeri va fi asigurat de moderatorii evenimentului: Melania Coman – Consultant si manager pentru proiecte finantate din fonduri europene, respectiv Elena Gindac – Redactor sef Finantare.ro.

La conferinta sunt invitati sa participe antreprenori, reprezentanti ai IMM-urilor, APL-urilor si ONG-urilor, ai firmelor de consultanta si firmelor de project management, manageri de proiect, detinatori de proiecte in derulare sau persoane interesate sa isi dezvolte o afacere cu fonduri europene sau private si toti cei pentru care subiectele analizate in cadrul evenimentului prezinta un real interes.

Participarea la Conferinta Finantare.ro se face pe baza de bilete care pot fi achizitionate prin simpla completare a unui formular direct pe site-ul oficial la adresa: cluj2012.finantare.ro/inscrieri/.

Informatii suplimentare va pot fi oferite de catre managerul de proiect Carmen Dumea la tel: 0743 087 270, sau prin e-mail: [email protected].

Echipa de organizare multumeste companiilor implicate in realizarea acestei editii a evenimentului:
PARTENERI PRINCIPALI: Spider Management Technologies Romania, Toyota Romania, Total Smart Projects, ACRAFE
PARTENERI: Konsent, JCI Cluj, Hotel Golden Tulip Ana Dome
SPONSOR: For Best Consulting
COLABORATORI: Exelo, Polirom, Fundatia Post Privatizare (FPP)
PARTENERI MEDIA: Radio Lynx, Radio France Internationale, Startups.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.