Conferinta Finantare.ro desfasurata la Iasi, pe 4 iunie, a fost un real succes

0
sigla_conferinta.jpgVineri, 4 iunie 2010, a avut loc la Iasi: Conferinta Finantare.ro – Forumul regional de finantari europene, management de proiect si investitii, un eveniment ce a reunit 40 de speakeri, 3 moderatori, peste 160 de participanti, 20 de organizatori, 110 masini in parcarea, 3 etaje amenajate corespunzator, 6 sali dotate pentru sustinerea workshopurilor si conferintelor, un targ expozitional cu 30 de standuri, o sala de intalniri de afaceri si interviuri, o lansare de carte a unui trainer international, 200 litri de limonada, 100 de platouri cu preparate speciale, o fantana de ciocolata, frigarui de fructe, sampanie si peste 35 de premii acordate participantilor in cadrul tombolei.

Conferinta Finantare.ro, organizata de Arhipelago, a avut loc la Parcul Stiintific si Tehnologic Tehnopolis Iasi, unde au fost promovate cele mai inedite curente in managementul proiectelor, noi surse de finantare si cele mai recente tipuri de abordare a finantarilor europene cu ajutorul a 40 de speakeri reuniti special pentru acest eveniment.

Conferinta s-a bucurat de prezenta primarului Iasiului, domnul Gheorghe Nichita care a tinut un discurs in deschiderea evenimentului alaturi de alte cateva personalitati locale si internationale.

Printre speakerii care au tinut sesiuni intreaga zi se numara: Peter Barta, Simona Bonghez, Dumitru Oprea, Filipe Carrera, Angelica Manea, Florin Filat, Elisabeta Moraru, Elena Delia Popa, Nicolai Vitelaru, Antoniu Poienaru, Tiberiu Vulpes, Angela Dobre, Mircea Mocanu, Dan Ganciu, Narcisa Mocanu, Hilde Corbu, George Dragnea, Augustin Purnus, Adrian Mironescu, Mihai Pascadi, Codrin Nicolau, Sebastian Costea, Ioana Andoreanu, Ilie Dragan, Radu Limpede, Ovidiu Sandu, Dan Schipor, Ionut Nechita, Daniel Tiganila, Tudor Pitulac, Gheorghe Plesu, Ilie Ghiciuc, Valentin Mazareanu, Ionut Maxim, Daniela Calin, Mihai Gabriel Gradinariu.

In cadrul evenimentului, pe langa cele 6 conferinte si 18 workshopuri organizate, Arhipelago si Total Soft au lansat reteaua http://www.ManagerDeProiect.ro, un fel de Facebook pentru toti managerii de proiect de la nivel national.

„Ideea acestui site este ca managerii sa discute. Este, practic, singura modalitate prin care puteam sa aducem toti managerii de proiect la un loc”, a sustinut Diana Vacaretu, director de marketing Total Soft.

In cadrul cocktailului am avut parte de mai multe momente speciale.

A fost lansata cartea „Networking – Un ghid de supravietuire pentru profesionisti”, semnata de Filipe Carrera, declarat in 2008 de catre Junior Chamber International (JCI) drept cel mai bun trainer al anului.

Tot aici am premiat pentru activitatea sa si numarul de vizitatori pe „Cel mai de succes blogger Finantare.ro – 2010”: Antoniu Poienaru.

Ziua a fost incheiata de tombola cu premii oferite participantilor de catre partenerii evenimentului: TRILEX (Hard Disk Extern de 250 GB), FPP (2 premii constand in carti ale lui Jim Collins si S. Young), EUPC (Un exemplar din cartea 100 Things Project Managers Should Do Before They Die si un set de audiobook-uri The Art of Managing Projects, Volumele 1 si 2), MICROSOFT – EUGA (1 Manual – Windows 7 Unleashed, 1 mouse), MICROSOFT Romania (4 portofele de piele Microsoft, 3 Jocuri Microsoft Flight Simulator, 5 Tricouri), DAL CONSULTING & AMCOR: Un cupon de participare gratuita la unul din cursurile organizate de catre noi, la alegere: Manager Proiect, Manager Calitate, Manager al Sistemelor de Mediu), DARIS (la alegere 1 profil Belbin Team Role gratuit sau 1 pachet de reducere de 30% la o sesiune de Executive Coaching de 2 ore), PMI (5 exemplare din Ghidul cunostintelor de managementul proiectelor traducerea PMBOK Guide 4th Edition), CODECS (2 carti: „Management de proiect – maiestrie in livrarea proiectelor” si „Manualul Gower de management de proiect), ARHIPELAGO (un pachet de promovare in valoare de 500 RON (nu include TVA) in site-urile din retea, la alegere) si 2 premii speciale: de la WORK CONSULTING (un stingator P6) si de la SUZUKI (Un prajitor de paine).

In cadrul emisiunii „Puls Economic” difuzata in direct pe postul TeleM pe 4 iunie intre orele 17:10-18:00 au fost invitati atat 2 speakeri si parteneri ai Conferintei Finantare.ro: Peter Barta (FPP) si Tiberiu Vulpes (Total Soft) cat si organizatorul: Marius Alexa (Arhipelago – Finantare.ro).

Arhipelago multumeste tuturor pentru participare si totodata le multumeste partenerilor si  membrilor echipei de organizare pentru sprijin!

Web-site: http://www.conferinta.finantare.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.