Conferinta „…even mammoths can be Agile” vine cu premii high-tech

0

banner mammothsColors in Projects, in parteneriat cu Arhipelago si Today Software Magazine, organizeaza in luna octombrie evenimentul:

…even mammoths can be Agile – editia a patra – 04 octombrie 2013, Iasi (Palas)

6PDU-uri pot fi revendicate de catre persoanele certificate PMI

Vom afla care sunt punctele slabe ale abordariiWaterfall, ce metode ar trebui sa aplicam in functie de proiect si care sunt factorii care ne influenteaza in luarea deciziilor in cadrul proiectelor. Nu in ultimul rand, vom patrunde in tainele Kanban-ului si ne vom lupta cu sabii laser, in incercarea de a transforma galaxia IT folosind metode Agile.

Printre invitatii evenimentului se numara specialisti internationali, precum Denise Vestin– Senior agile instructor ESI International, Paul Nagy  –  Lean and Agile Coach for Nokia Solutions and Networks dar si speakeri locali din companii de renume precum George Anghelache si Cristian Cazan – Endava, Tudor Pitulac – Universitatea Petre Andrei,  Adrian Lupei – Bitdefender, Simona Bonghez – Colors in Projects si multi altii.

Spre deosebire de editiile anterioare, de aceasta data vom avea o sesiune de dezbateri – World café – pe teme din Agile, facilitata de cativa dintre speakerii prezenti la eveniment. Iar pentru a ne mentine in tema evenimentului, vom testa „agilitatea” participantilor in cadrul unor concursuri cu premii.

Pentru inscrieri si mai multe informatii, va invitam sa ne scrieti la [email protected]. Taxa de participare este 90 lei + TVA.

Detalii si pe www.colorsinprojects.ro.

Va asteptam cu drag!

 

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.