Conferinta „Europa si Initiativa Locala”

0

30 ianuarie 2007

Agentia Regionala de Dezvoltare Nord Est  si World Trade Center Bucuresti organizeaza expo-conferinta "Europa si Initiativa Locala 2007- 2013" – Regiunile de Dezvoltare in Romania. Regiunea Nord Est.

Evenimentul va avea loc in perioada 20 – 21 Februarie 2007, salile New York si World Trade Plaza din cadrul complexului WTCB.

Organizatorii evenimentului, Agentia Regionala de Dezvoltare Nord Est si World Trade Center Bucuresti isi propun ca, in colaborare, pe de o parte, cu reprezentantii abilitati ai Uniunii Europene si, pe de alta parte, cu prefecturile, consiliile judetene si primariile din orasele de referinta din regiune, sa contribuie la promovarea oportunitatilor de afaceri locale pentru a crea mediului de afaceri posibilitatea de a se prezenta in fata opiniei publice nationale si a partenerilor internationali cu produsele, serviciile si proiectele de dezvoltare pentru perioada imediat urmatoare.

Totodata prin acest eveniment se doreste ca mediului de afaceri, in special cel al intreprinderilor mici si mijlocii sa fie informat cu privire la proiectele de investitie regionale ce urmeaza a fi realizate cu finantare europeana in zonele de dezvoltare regionala, la posibilitatea de accesare a fondurilor structurale, la procedurile si criteriile de eligibilitate ce trebuiesc indeplinite.

Sursa: Redactie Finantare.ro, 30 ianuarie 2007

 

  
 

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.