Conferinta de presa de lansare a proiectului „Simularea manageriala – perspectiva unei cariere de succes”

0
business2Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania, in parteneriat cu Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania, va invita sa luati parte la conferinta de presa de lansare a proiectului „Simularea manageriala – perspectiva unei cariere de succes„, derulat in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane – POSDRU/109/2.1/G/81912.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta facilitarea insertiei pe piata muncii a studentilor din municipiul Bucuresti printr-o serie de actiuni cu caracter inovator care vor conduce la cresterea sanselor de ocupare si de dezvoltare a abilitatilor personale si manageriale ale acestora, in scopul imbunatatirii tranzitiei de la scoala la o viata activa.

Conceptul inovator aflat la baza proiectului – simularea manageriala a activitatii intreprinderii – va reprezenta un veritabil instrument de consiliere si orientare profesionala pentru 150 de studenti la facultati cu profil economic sau tenhic, studii unversitare/ master. Prin participarea la atelierele de simulare manageriala, membrii grupului tinta isi vor imbunatati abilitatile personale si vor dobandi deprinderi practice in domeniul managerial.

De asemenea, 5 dezbateri informative vor fi organizate in cadrul proiectului, cu participarea a minim 100 de studenti, avand ca si scop principal popularizarea oportunitatilor de facilitare a tranzitiei de la statutul de student la acela de angajat / angajator.

Evenimentul va avea loc marti, 24 ianuarie 2012, incepand cu ora 11.00, in cadrul Salii de Sedinte a Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), din Piata Walter Maracineanu, nr. 1-3, Intrarea 1, etaj 1, Sector 1, Bucuresti.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.