Conferinta de lansare a proiectului „Politici publice alternative in domeniul calitatii aerului”

0

Miercuri, 7 noiembrie 2018, va avea loc conferinta de lansare de la Brasov a proiectului „Politici publice alternative in domeniul calitatii aerului”. Evenimentul va avea loc la Hotel Cubix, sala Cubix, incepand cu ora 11:00.

Scopul proiectului este dezvoltarea capacitatii ONG-urilor de a dezvolta politici publice alternative, in vederea optimizarii proceselor decizionale ale administratiei publice, orientate catre cetateni si mediul de afaceri. Beneficiar si lider de proiect este Breasla Constructorilor Ieseni, in parteneriat cu Asociatia Crestem Romania impreuna (Brasov), Asociatia Eco-Natura Comunitatii Baicoi (Bucuresti), Asociatia Grupul de Initiativa in promovarea Opiniei Publice – GIPRO (Timisoara) si Organizatia Hutul-Eko Brodina (Suceava). impreuna, si-au propus sa schimbe modul in care societatea civila se implica in formularea de politici publice alternative.
Conferinta se va bucura de prezenta a unor reprezentanti importanti ai autoritatilor centrale si locale, cat si a numerosi factori implicati in proiect.

Proiectul are ca rezultate asteptate cresterea capacitatii ONG-urilor si partenerilor sociali de a se implica in formularea si promovarea de propuneri alternative la politicile publice initiate de Guvern. Printre activitatile proiectului se numara si dezvoltarea unei campanii de constientizare a calitatii aerului, sub numele „Oxigen pentru Romania”.

Pana in acest moment au avut loc conferinte de lansare la Iasi si Ploiesti, iar proiectul urmeaza sa continue, dupa Brasov, cu alte doua conferinte de lansare la Suceava si Timisoara.

Proiectul are Codul SIPOCA 249, Cod SMIS 2014+ 111890 si a primit finantare de la Uniunea Europeana, din Fondul Social European prin Programul Operational Capacitate Administrativa 2014-2020. Acesta a demarat in data de 20 iulie 2018, are o durata de implementare de 16 luni si o valoare totala de 886.587,32 lei, din care 729.698,45 lei valoarea eligibila nerambursabila din FSE si 139.157,12 lei valoarea eligibila nerambursabila din bugetul national.

Contact
Asociatia Breasla Constructorilor Ieseni
Str. Trei Fantani 700280, Iasi, Romania
Telefon: 0722371388
Email: [email protected]
Mioara Gociu, manager de proiect

 

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.