Conferinta de afaceri la Tulcea: al treilea training din cadrul proiectului „Black Sea – BI NET”

0

Banner-Conferinta-afaceri-Tulcea-300x250-pxPe 19 iunie, la Hotel Delta 4, oamenii de afaceri din Tulcea sunt asteptati la conferinta Afaceri.ro – Training / Workshop „Black Sea – BI NET”

Evenimentul isi propune sa furnizeze informatii practice despre internationalizarea afacerilor si surse de finantare.

Pe 19 iunie, la Hotel Delta 4, oamenii de afaceri din Tulcea sunt asteptati la Conferinta Afaceri.ro: Training / Workshop „Black Sea – BI NET”, pentru a afla cele mai noi informatii privind internationalizarea afacerilor si sursele de finantare.

Speakerii prezenti la aceasta editie sunt importanti oameni de afaceri si specialisti din domeniu: Alexandru Lazescu – Analist economic, Dana Ghinet – Manager partener la Acces Project Investments, Natalia Budescu – Director A.C.T. E.D.J., Cristian Culea – Initiator JCI PLAY 4×4, Marius Alexa – CEO Arhipelago.

Programul evenimentului, informatii despre invitati si alte detalii sunt disponibile pe pagina web a Conferintei.

Participarea la eveniment este gratuita, in limita locurilor disponibile. Pentru a va rezerva un loc, completati formularul de inscriere.

Despre „Black Sea BI-Net” – „Reteaua Regionala a Incubatoarelor de Afaceri” in Bazinul Marii Negre

Pe 19 iulie 2013, Organizatia pentru Dezvoltarea Sectorului Intrprinderilor Mici si Mijlocii (ODIMM), impreuna cu partenerii din Turcia, Grecia, Romania, Armenia si Ucraina a dat start Proiectului „Reteaua Regionala a Incubatoarelor de Afaceri” (Black Sea BI-NET).

Proiectul are drept scop crearea unei retele internationale de incubatoare in bazinul Marii Negre, transferul de tehnologii, schimbul de bune practici si sustinerea IMM-urilor incubate sa internationalizeze.

Obiectivul general al proiectului „Black Sea BI-Net” este sa accelereze dezvoltarea unei economii productive si competitive si sa imbunatateasca cooperarea in regiunea bazinului Marii Negre.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.