Conferinta „CEO – intre Strategie si Leadership. Conducerea prin valori”

0

26 mai 2008

Marti, 10 iunie, Hotel Intercontinental, sala Rapsodia Revista Cariere si Human Synergistics organizeaza masterclass-ul "CEO – intre Strategie si Leadership. Conducerea prin valori" dedicat conducatorilor de la varful organizatiilor, preocupati de cresterea si performanta structurilor pe care le conduc. Evenimentul pune accentul pe modul de proiectare si conducere a transformari culturale.

Masterclass-ul "CEO- Intre strategie si leadership" livreaza idei si exemple concrete de actiune si ofera o intelegere personalizata a strategiilor pe care alegeti sa le folositi pentru a va conduce organizatia, precum si impactul acestora in dinamica structurii pe care o coordonati.

Evenimentul este structurat in doua sectiuni, sustinute de studii de caz: de ce fel de strategie avem nevoie, care este rostul ei, cum o gandesti, de ce avem nevoie de transformari culturale; leadership prin valori: cum se conduce o transformare culturala.

Temele discutate sunt: Rolul strategic al culturii de organizatie (Adrian STANCIU, Managing Partner Human Synergistics Romania) – cu doua studii de caz: Rolul transformarii culturale in fuziunea a doua banci din Ungaria (Peter KALMAR, Managing Partner Human Synergistics Ungaria), Valoarea financiara a culturii de organizatie. Cat este returul pe investitia in cultura organizatiei? (Robert LUKE, Partner GED Capital) si LIDERUL: principalul motor al unei transformari organizationale. Cum sunt leaderii romani (Adrian STANCIU) – cu studiile de caz: Impactul Liderului in transformarea culturala (Elena CALIN, Consultant Customer Focus), Atragerea si motivarea talentelor prin transformare culturala (Marius PERSINARU, CEO Xerox Romania).

Inscrierea la conferinta "CEO – intre Strategie si Leadership. Conducerea prin valori" se face pana la data de 4 iunie 2008 pe site-ul www.cariereonline.ro/evenimente. Pretul de inscriere este de 475 euro, fara TVA. Abonatii Cariere, membrii HR-Club, membrii Asebuss si membrii Erudio beneficiaza de o reducere de 20%.

Sursa: Plandeafacere.ro, 26 mai 2005

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.