Conferinta anuala de Intelligence Competitiv

0

21 septembrie 2007

Camera de Comert si Industrie a Romaniei va invita sa participati la cea mai importanta intrunire a profesionistilor in Intelligence Competitiv din Romania: Competitivitate prin Informatie. Conferinta anuala de Intelligence Competitiv, Ed. a IV-a va avea loc la Sala Dacia, sediul CCIR – Bucuresti, Bd. Octavian Goga nr. 2, Tronson II, Mezanin in data de 23 octombrie 2007, orele 09:30 – 17:00.

Proces sistematic de culegere si analiza a datelor si informatiilor provenind din surse publice privind capabilitatile, motivele, intentiile si practicile competitorilor, in scopul obtinerii unui avantaj competitiv durabil pe piata. Companiile performante stiu ca pentru a fi competitive trebuie sa fie capabile sa anticipeze schimbarile din interiorul sau din exteriorul industriei in care actioneaza. De asemenea, acestea mai stiu ca pentru a obtine un avantaj competitiv este necesar un plan de transformare a datelor si informatiilor in intelligence, pe baza carora sa poata fi luate decizii strategice sau tactice.

Puncte de interes ale evenimentului:

 • Reuneste cei mai importanti speakeri ai momentului din domeniul intelligence pentru afaceri; – implica cele mai competitive companii din Romania;
 • Atrage oameni de afaceri din cele mai active sectoare economice: financiar-bancar, telecomunicatii, IT, constructii, real estate, farmaceutice, FMCG, distributie, productie, media si publicitate;
 • Bune-practici, aplicatii si studii de caz;
 • Informatii si solutii relevante si utile pentru toti participantii.
 • La fiecare editie a Conferintei au fost lansate noi concepte, solutii, platforme IT si programe destinate sustinerii competitivitatii companiilor romanesti.

Cresterea continua a gradului de constientizare de catre factorii de decizie a importantei Intelligence-ului Competitiv pentru succesul in afaceri a permis organizarea a ceea ce a devenit deja o traditie anuala – Conferinta Competitivitate prin Informatie.

Astfel, editia din 2007 este rezultatul predictibil al maturizarii practicilor de Intelligence Competitiv in mediul de afaceri romanesc. Grup tinta al conferintei este format din:

 • Managerii departamentelor de: planificare strategica, dezvoltarea afacerii, marketing, vanzari, cercetare-dezvoltare, intelligence;
 • Antreprenori;
 • Membri ai asociatiilor profesionale si patronale;
 • Mediul universitar.

De ce sa participati:

 • Veti gasi intr-un singur loc ideile, informatiile, companiile, managerii si profesionistii care au un cuvant de spus in intelligence competitiv, avertizare timpurie, managementul oportunitatilor si riscurilor strategice.
 • Veti lua parte la prezentari inedite, studii de caz practice si solutii inovative de business.
 • Veti obtine raspunsuri la intrebarile Dvs. despre intelligence si strategiile competitive.
 • Veti beneficia de experienta si know-how-ul unor speakeri internationali de renume, care va vor prezenta o perspectiva unica asupra beneficiilor utilizarii informatiilor in afaceri.
 • Veti afla care sunt cele mai recente tendinte in practicile internationale si romanesti de management al informatiilor precum si tendintele in plan tehnologic – instrumente IT de suport.

Taxa de participare este de 100 RON +TVA.
Pentru participantii inscrisi pana la data de 28 septembrie 2007 taxa este de 70 RON +TVA.
Plata se va face prin transfer bancar in contul CCIR: RO31 RZBR 0000 0600 0240 7957 deschis la Raiffeisen Bank SMB, cod fiscal al CCIR este RO 2842250.
Pentru confirmari va rugam sa trimiteti ordinul de plata prin fax la nr. 0213 11 21 10.

Talon inscriere

Termen limita de inscriere este 15 octombrie 2007.

Pentru mai multe detalii:
D-na Mihaela Cristea
IntellCompetitiv
Tel: 0215 89 71 75
Fax: 0212 42 43 31
E-mail: [email protected]
Website: ic2007.intellcompetitiv.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.