Conferinta Antreprenor 2.0 Women: Sesiuni gratuite de mentorat pentru cele mai bune 50 idei de afaceri

0

femeie_afaceri_1Proiectul Antreprenor 2.0 isi propune sa reuneasca femeile cu spirit antreprenorial la Conferinta Antreprenor 2.0 Women, care va avea loc joi, 20 februarie, la Hotelul Marshal Garden din Bucuresti.

Conferinta va pune accent pe vocile femeilor, motiv pentru care veti putea interactiona cu personalitati din lumea antreprenoriatului feminin, precum Cristina Chiriac, presedinte al Asociatiei Nationale a Antreprenorilor si Ambasador al Antreprenoriatului Feminin in retelele europene, Roxana Tudor, fondator Amelie Suri, Irina Alionte – initiatoarea proiectului international Born2Succeed, dar echilibrat cu interventii si din partea celui masculin, precum Péter Barta, CEO FPP, antreprenor si business angel, Mugur Cosmin Frunzetti, fondator Floria.ro.

Perceptia asupra femeii se reorienteaza pe masura ce in societatile occidentale se diminueaza atitudinea predominant patriarhala fata de fost-consideratul sex slab. Insa, tranzitia in ideologie este dificila si lenta, iar in Romania, ramasitele stereotipice continua sa se manifeste intr-o precara egalitate a sanselor.

Dificultatile pe care le intampina femeile, mai ales in mediul afacerilor, pot fi depasite prin informatie, sustinere, incredere. Eticheta de antreprenor nu este rezervata unui gen anume, ci unei persoane care intruneste un set de calitati compatibil cu ea.

Am avut ocazia sa cunosc si sa lucrez cu femei antreprenor si am inteles ca au o alta fire sau fac lucrurile intr-un mod diferit, nu inseamna ca reteta nu se poate traduce in succes. Femeile sunt esentiale cresterii economice la nivel national, iar conferinta isi propune sa le sustina in eforturile lor antreprenoriale„, a declarat Peter Barta, CEO Fundatia Post-Privatizare.

In acest spirit, conferinta isi propune sa prezinte femeilor antreprenor si celor care se gandesc la un viitor in afaceri exemple de reusita din comunitatea antreprenoriala romaneasca. Acestea isi vor impartasi experienta, vor vorbi despre pragurile peste care au razbit, vor reflecta asupra ceea ce inseamna sa fii o antreprenoare si vor prelua nelamuririle participantelor.

Educatia antreprenoriala reprezinta un pas vital catre constientizarea propriilor puteri si a validitatii propriilor idei, alaturi de doza de incredere care sa contribuie la succesul unui proiect. Complementar prezentarilor, experti in leadership, finantare, resurse umane si promovare vor lua cuvantul pentru a raspunde la intrebari si pentru a lansa altele.

Toate participantele vor fi incluse in reteaua de peste 1.500 de antreprenori construita de-a lungul celor 10 conferinte Antreprenor 2.0, organizate in toata tara. Dintre ideile de afaceri ale persoanelor participante, 50 vor fi alese pentru a beneficia de consultanta si mentorat, contribuind astfel la realizarea potentialului profesional al acestora.

Participarea este gratuita, iar inscrierea se face completand formularul on-line de inregistrare.

Antreprenor 2.0„, ID 49068, este un proiect cofinantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in Oameni!, si implementat de Fundatia Post-Privatizare in parteneriat cu Impact Net Business SRL, Inovativ Consult SRL, Underclick.ro SRL. Este destinat exclusiv cetatenilor romani, cu varsta minima de 18 ani; nu pot participa cei care au facut parte din grupul tinta al altor proiecte implementate de Fundatia Post-Privatizare, adica, «Promovarea antreprenoriatului in domeniul industriilor creative», ID 61490 sau «Investitori in oameni – parteneriat transnational pentru cresterea interesului angajatorilor in dezvoltarea resurselor umane si pentru cresterea responsabilitatii sociale a intreprinderilor», ID 62471.

Pentru informatii suplimentare puteti contacta:

Fundatia Post-Privatizare, Tel: 0372.714.555, Fax: 0372.714.554; Persoana de contact: Alex Dinu, 0725.206.293, [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.