Conferinta Anti-Criza: Strategii Financiare si de Management

0
anticriza_conferencesConferintele Anti-Criza sunt organizate de Business Media Group in perioada mai- septembrie 2009. Seria de evenimente cuprinde sapte conferinte, dedicate celor mai importante industrii si domenii afectate de criza economica.

Prima conferinta, Strategii Financiare si de Management va prezenta cele mai inovative strategii si solutii pentru criza financiara, pentru prevenirea crizei de lichiditati, planificarea financiara corecta pe timp de criza, optimizarea costurilor, adaptarea portofoliului de investitii, solutiile de factoring si gasirea capcanelor in M&A.

La eveniment vor participa middle si top-managers, consilieri financiari, consultanti, manageri de tara, manageri regionali, directori administrativi, directori de dezvoltare, manageri si consultanti de vanzari, manageri risc operational.

Evenimentul prezinta criza ca fiind o parte naturala din ciclul de viata unei afaceri, care contribuie la maturizarea si asezarea acesteia.

Dincolo de abordarea naturalista, vom discuta despre ce presupune de fapt, din punct de vedere practic, schimbarea unor procese fundamentale sau valori pe care o aduce cu sine criza, cum prevenim criza de lichiditati, cum trebuie sa arate o planificare financiara de criza, ce inseamna optimizarea costurilor, ce se intampla cu portofoliul de investitii si solutii de factoring, capcane M&A si cu cine trebuie sa vorbesti inainte de o fuziune sau achizitie. 

Contact:
Alina Mihai
E-mail: [email protected]
Web-site:  http://lupta.anti-criza.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.