Conferinta Afaceri.ro Vaslui: tendinte de piata si oportunitati de dezvoltare

0

VasluiPe 4 aprilie, la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui va avea loc al treilea eveniment din seria de conferinte Afaceri.ro din acest an, organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui, Arhipelago Interactive si APEC (Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii).

„La Conferinta Afaceri.ro Vaslui 2014 avem alaturi de noi oameni de afaceri cu experienta care ne vor oferi inspiratie si informatie privind modul in care afacerile locale se pot dezvolta” a declarat Marius Alexa, CEO Arhipelago.

Comunitatea locala de afaceri are prilejul sa se intalneasca si sa dezbata ultimele tendinte de piata, precum si oportunitati de dezvoltare ale afacerilor din Vaslui.

Speakerii prezenti la aceasta editie sunt oameni de afaceri cu experienta si specialisti: Ionel Constantin presedinte Camera de Comert si Industrie si Agricultura Vaslui, Alexandru Lazescu – analist economic, Dana Ghinet – manager partener la Acces Project Investments, Iulian Basu – presedinte ARRIS, Andrei Tabarcea – Director General SC Ademis Impex SRL, Marius Alexa – CEO Arhipelago, Mihai Dumitriu – Manager de Proiect FiaTest.

In plus, pentru cei preocupati sa-si dezvolte reteaua de contacte, organizatorii au pregatit o sesiune de networking business game prin care participantii vor avea ocazia sa isi prezinte afacerea, sa identifice potentiali colaboratori sau parteneri si sa-si creeze noi contacte.

Programul evenimentului, informatii despre invitati si alte detalii depre Conferinta Afaceri.ro Vaslui 2014 puteti afla accesand pagina web a conferintei.

Inscrierile la conferinta se fac accesand linkulhttp://goo.gl/YnRu8k pana la 3 aprilie 2014, ora 23:59. La acest eveniment nu se percepe taxa de participare.

Pentru informatii suplimentare, inscrieri la conferinte sau parteneriate, adresa de contact este [email protected].

Parteneri ai evenimentului: Acces Project Investments, Exonia, Autonom, Euromonitor International, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, EconomiaOnline.ro, Asigurari.ro, Meteo.ro.

Va asteptam cu drag la Conferinta Afaceri.ro Vaslui – 4 aprilie 2014!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.