Conferinta Afaceri.ro Vaslui 2015 – oportunitati pentru dezvoltarea economica a judetului Vaslui

0

conferinta-vasluiPe data de 3 aprilie 2015, in orasul Vaslui, va avea loc un eveniment menit sa dezbata tendintele actuale ale mediului de afaceri regional. Este vorba despre Conferinta Afaceri.ro Vaslui, care va avea loc la sediul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui. Aceasta este organizata de Arhipelago, APEC si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui.

Participantii la acest eveniment de business vor pleca acasa cu informatii utile si de actualitate, cu o serie de noi contacte si potentiali parteneri, dar si cu inspiratie pentru dezvoltarea afacerilor. Subiectele dezbatute in cadrul conferintei vor fi din sferele: Zona Metropolitana Vaslui, surse de finantare si resurse umane.

Conferinta, ajunsa la cea de-a doua editie se va baza pe un format nou, mai interactiv, structurat in dezbateri. Concret, vor avea loc trei dezbateri de tipDilemmas and Decisions:

  • Zona Metropolitana Vaslui – strategia de dezvoltare si implicatiile acesteia asupra dezvoltarii afacerilor din zona Vaslui;

  • Finantare.ro – pasi de urmat in vederea atragerii de resurse prin fonduri europene in anul 2015;

  • Resurse umane – nevoile de resurse umane calificate in zona Moldovei – situatia actuala si perspectivele invatamantului dual – profesional si tehnic.

Evenimentul se va incheia cu un joc de networking foarte atractiv si util, in urma caruia fiecare participant va identifica in mod sigur cateva contacte importante, demne de exploatat cu scopul dezvoltarii propriului business.

Speakerii care au confirmat prezenta la eveniment pana in acest moment sunt: Anca Laura Ionescu(Secretat de Stat), Vasile Paval (Primarul Municipiului Vaslui), Ionel Constantin (Presedinte CCIAVS), Radu Nechita (Trainer, Mentor Training), Cezar Gumeni (Trainer, Evolutiv Consultants Network), Alexandru Lazescu (Analist economic), Flaviu Manea (Administrator, Icons-Port SRL) si Marius Alexa (CEO Arhipelago).

Pe pagina oficiala a evenimentului – http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-vaslui-2015/ – pot fi gasite informatii suplimentare, inclusiv agenda si detalii despre speakerii care au confirmat prezenta pana in acest moment. Participarea la conferinta este gratuita, pe baza inscrierii in formularul disponibil aici:http://goo.gl/SqxCfT.

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor: Kazan, Autonom, Exonia, Idilis, Papioane Kruger, Camera de Comert Britanica Romana, Mentor Training, Alchemy Trainings & Coaching, Ovidiu Oltean, Ziarul Evenimentul, Forbes Romania, Economic Zoom, Jurnalul de Afaceri, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.