Conferinta Afaceri.ro Tarnave 2017 – oportunitati de dezvoltare si parteneriat pentru antreprenorii din zona Tarnavelor

0

Conferinta Afaceri.ro Tarnave 2017, a cincea din seria de conferinte nationale Afaceri.ro de anul acesta, va avea loc pe data de 23 mai , incepand cu ora 9:30, la Restaurant „Stejaru’” din Tarnaveni .

Evenimentul este organizat de Asociatia Intreprinzatorilor de pe Tarnave – ASITAR, in parteneriat cu Arhipelago si APEC. Sub titlul Intrebarile sunt de fapt raspunsuri, aceasta conferinta se doreste a fi un toolkit antreprenorial, care sa ofere unelte pentru dezvoltarea antreprenorului. Afaceri.ro Tarnave 2017 va aborda teme de interes pentru antreprenorii locali, cum ar fi: Business Vip’S, Inteligenta financiara a antreprenorului, Tipare mentale ale antreprenorului de succes, Comunicare cu personalitate, Sfaturi de business: mijloace de protectie si impozite si Viziune conjugata a taranului si sociologului asupra antreprenoriatului. Toate aceste subiecte vor fi discutate prin prisma unei provocari adresate speakerilor, aceea de a gasi intrebarile semnificative din domeniul lor de expertiza, care odata puse, pot deschide mintea antreprenorului, astfel incat acesta sa gaseasca cele mai bune raspunsuri.

„In afaceri, ca si in viata, toti cautam cele mai bune raspunsuri. Acestea sunt rezultatul intrebarilor pe care ni le punem.Ele ne vor arata directia in care va curge energia noastra. Provocarea pe care am adresat-o speakerilor, aceea de a identifica intrebarile potrivite, a pornit de la un citat din Socrate: „Calitatea raspunsurilor primite depinde de calitatea intrebarilor puse” ” (Dan-Ioan Popsor, organizator)
 
Printre speakerii care au confirmat prezenta la eveniment se numara: Andy Szekely (Antreprenor, autor si speaker), Eusebiu Burcas (Fondator Burcash), Mihaela Stroe (Coach & trainer), Magnoliu Stan (Director Smart HR), Horatiu Sasu (Consultant in afaceri, jurist si economist), Mircea Munteanu (Manager operatiuni Romania, Elastoffice Elvetia).

Conceptul evenimentului sustine si promoveaza crearea de noi parteneriate intre participantii la conferinta si speakerii prezenti, prin sesiuni de networking.
 
Mai multe detalii despre Conferinta Afaceri.ro Tarnave 2017, inclusiv agenda completa si informatii despre speakeri, pot fi gasite pe pagina oficiala: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-tarnave-2017/.
Inscrierile se fac prin completarea formularului disponibil aici: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-tarnave-2017/inscriere/.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.