Conferinta Afaceri.ro Suceava – Dezvoltarea si accelerarea afacerilor – va avea loc pe 19 mai

0

Conferinta Afaceri.RO Suceava a ajuns la cea de-a cincea editie. Evenimentul, organizat de Camera de Comert si Industrie Suceava este unul din cele mai ample manifestari de business din judet ce va avea loc pe data de 19 mai la sediul Camerei de Comert si Industrie Suceava. Ne vom bucura de prezenta unor personalitati din mediul de afaceri regional si national, oameni de afaceri cu experienta care vor vorbi despre proiecte de succes, provocari depasite si despre cum poti dezvolta un business de succes in Romania. Tematicile abordate in acest an vor face referire la: modalitati de dezvoltarea a afacerilor, consultanta si finantarea pentru afaceri, provocarile si oportunitatile pentru antreprenori.
 
La editia 2017, printre invitatii de calibru se vor numara:

  • Alina Ciupercovici, managerul ALIAT Suceava – este psihoterapeut si formator cu o experienta de peste 10 ani, expert in tehnici de interventie emotionala, cu specializare in Germania, Italia si Olanda. Alina a coordonat, de asemenea, pentru companii din Bucuresti si zona Moldovei, programe de training pentru angajati, de management al conflictelor si de prevenire a sindromului de burn-out, impartasindu-ne in cadrul conferintei tainele antreprenoriatului de succes in domeniul sanatatii.
  • Aurel Bobu, fondatorul si proprietarul companiei Marelbo, una dintre cele mai mari fabrici de incaltaminte din Romania, care produce inca din 1994 incaltaminte si curele din piele naturala. Aurel Bobu ne va vorbi despre cum a inceput povestea Marelbo si despre provocarile acestui business.
  • Florin Irimescu, manager ValePutna, a reusit prin perseverenta si ambitie sa dezvolte un produs romanesc intr-un brand premiat international. Absolvent al Facultatii de Silvicultura din cadrul  Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, s-a dedicat o perioada muncii pentru care s-a format in cadrul facultatii absolvite, iar apoi din spirit de initiativa a demarat un proiect privind accesarea de Fonduri Europene, in vederea infiintarii unei unitati de procesare a pestelui, astfel cladindu-se brandul ValePutna.
  •  Andreea Maftei, Consultant, Servicii fiscale KPMG, lucreaza din 2008 in cadrul departamentului de taxe din Iasi si are experienta in a asista companiile in diverse aspecte fiscale (impozit pe profit, impozit cu retinere la sursa, TVA, contributii sociale).  De asemenea a fost implicata in asistenta fiscala in cadrul auditurilor, in proiecte de preturi de transfer si revizuire fiscala.

Conferinta va fi structurata in doua sectiuni:

  • Dezvoltarea afacerilor – speakerii vor oferi informatii despre povestile de succes ale unor antreprenori recunoscuti la nivel national, precum si modalitatile de dezvoltare a afacerii prin accesarea fondurilor europene.
  • Workshop-uri interactive

Toate informatiile despre Conferinta Afaceri.RO Suceava 2017, inclusiv agenda actualizata si detalii despre invitatii nostri se gasesc pe pagina oficiala: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-suceava-2017/. Inscrierile se fac prin completarea formularului on-line  de la sectiunea Inscrie-te, pana la data de 18 mai sau apeland la datele de contact: telefon: 0230/521 506, e-mail: [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.