Conferinta Afaceri.ro – Despre afaceri de succes, idei de dezvoltare si inovatie

0

Banner Conferinta Afaceri.ro Suceava 2015 300x250 pxConferinta Afaceri.ro Suceava a ajuns la cea de-a treia editie. Evenimentul, organizat de Camera de Comert si Industrie Suceava, in parteneriat cu Arhipelago si APEC, este unul din cele mai ample manifestari de business din judet ce va avea loc pe data de 29 mai la sediul C.C.I. Suceava. Ne vom bucura de prezenta unor personalitati din mediul de afaceri regional si national, oameni de afaceri cu experienta care vor vorbi despre proiecte de succes, provocari depasite si despre cum poti dezvolta un business de succes in Romania.

Tematicile abordate in acest an vor face referire la: modalitati de dezvoltare a afacerilor, marketing online, dezvoltarea resurselor umane si dezvoltarea relatiilor economice cu Republica Moldova si Ucraina. Anul acest vom avea cainvitati de calibru pe:

  • Felix Patrascanu, Co-Fondator al firmei FAN Courier, afacere inceputa in 1998 si care acum este printre cele mai apreciate firme de curierat din Romania. Felix Patrascanu ne va vorbi despre provocarile acestui business dar si despre implicarea sa in organizatia Romanian Business Leaders.
  • Nicoleta Munteanu, Vice-Presedinte al Asociatiei Nationale a Antreprenorilor, este un om foarte implicat in sprijinirea dezvoltarii antreprenoriatului national si este totodata Ambasador al Antreprenoriatului Feminin, titlul acordat si recunoscut de Comisia Europeana. Are o experienta in antreprenoriat de peste 10 ani si ne va vorbi despre greselile majore ale antreprenorilor si cum afecteaza acestea dezvoltarea unui business de succes.
  • Peter Barta, Director Executiv al Fundatiei Post-Privatizare o organizatie administrata in comun cu Comisia Europeana si Guvernul Romaniei. Peter Barta are o vasta experienta in management, fiind implicat in ultimii 17 ani in numeroase proiecte internationale de sprijinire a antreprenoriatului, in acelasi timp fiind implicat si in reorganizarea SMURD. Este un sustinator ardent al tinerilor antreprenori si cauta idei interesante de afaceri pentru care sa aduca investitori.

Conferinta va fi structurata in doua sectiuni:

1. Dezvoltarea afacerilor – speakerii vor oferi informatii despre: marketing-ul online, povesti de succes ale unor antreprenori recunoscusi la nivel national, importanta hub-urilor(co-working spaces) pentru dezvoltarea afacerilor mici;
2. Workshop-uri interactive – trei ateliere de lucru, care se vor desfasura in paralel, avand urmatoarele teme:

WS1: Forum economic: Dezvoltarea parteneriatelor de afaceri in regiunea de granita RO-UA-MD (prezentarea conceptului Business2Business) ;
WS2: Motivarea non-financiara a angajatilor ;
WS3: Marketing-ul: incotro? Cand si cum trebuie sa investim in marketing.

Toate informatiile despreConferinta Afaceri.ro Suceava 2015, inclusiv agenda actualizata si detalii despre speakeri se gasesc pe pagina oficiala: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-suceava-2015/. Inscrierile se fac prin completarea formularului online de la sectiunea Inscrie-te (https://goo.gl/PM7k9y), sau apeland la datele de contact: 0230/521506 – [email protected] .Taxa de participare pentru participarea integrala la eveniment este 50 RON. Participarea doar la unul dintre workshop-uri este gratuita. Pentru mai multe detalii despre evenimentputeti comunica cu Dna Carmen Fediuc, Director Programe de Finantare, telefon 0747 496 010, [email protected].

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor: Casa de Vinuri Cotnari, Exonia, Idilis, Autonom, Papioane Kruger, British Romanian Chamber of Commerce, Mentor Training, Alchemy Trainings & Coaching, Ovidiu Oltean, Cerere.Finantare.ro, Store.Finantare.ro, Ziarul Evenimentul, Economic Zoom, Forbes, Jurnalul de Afaceri, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor,ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.