Conferinta Afaceri.ro Craiova va oferi participantilor informatii utile din domeniul surselor de finantare si antreprenoriatului IT

0

Banner-Afaceri.ro-Craiova-2015-300x250-pxPe data de 25 septembrie va avea loc a treia editie a Conferintei Afaceri.ro Craiova.

Evenimentul este organizat de Camera de Comert si Industrie Dolj, JCI Craiova, ARIES Romania, APEC si Arhipelago si va avea loc in Sala Albastra a Universitatii din Craiova, incepand cu ora 09:30.

Temele abordate vor fi de mare actualitate, facilitand crearea de legaturi intre antreprenori din regiunea Craiovei si dezvoltarea afacerilor acestora. Astfel, vor avea loc cinci sesiuni in cadrul carora se vor dezbate urmatoarele subiecte:

Sesiunea Cultura si Afaceri – va fi sustinuta de domnul Dan Dasoveanu, viceprimar al Municipiului Craiova care ne va vorbi despre candidatura orasului Craiova la statutul de Capitala Europeana a Culturii 2021 dar si influenta acesteia asupra mediului de afaceri local;

Sesiunea Networking Business Game – va oferi celor prezenti oportunitatea de a face schimb de idei si viziune dar si de a pune bazele unor potentiale cooperari si parteneriate. In cadrul acestei sesiuni, toti participantii sunt rugati sa isi aduca cartile de vizita;

Sesiunea Finantare.ro – in cadrul acestei sesiuni vor lua cuvantul speakeri de renume in domeniul surselor de finantare a afacerii precum Mihai Ghinea, Radu Limpede dar si Gabriel Vladut;

Sesiunea Antreprenoriat IT – speakerii care vor vorbi in aceasta sectiune vor avea misiunea de a prezenta celor din sala pozitionarea antreprenoriatului IT pe pietele internationale, IT si globalizare. Despre aceste lucruri ne vor vorbi Cristian Nicolae, Bebe Viorel Ionica, Alexandru Borcea, Dan Radoiu cat si Razvan Jianu;

Sesiunea Voluntar.ro – este dedicata asociatiilor care doresc sa isi prezinte oportunitatile de voluntariat si de sprijin pentru tineri. Despre aceste lucruri ne vor vorbi Cristina Plaiasu – oportunitati de investitii in Craiova dar si Claudia Radulescu din partea AIESEC Craiova.

Una din surprizele conferintei va fi prezenta bloggerului oficial – Blogatu’ – care va avea grija sa transmita in timp real informatiile oferite de speakerii nostri pentru ca cei de acasa sa fie la curent cu tot ce se intampla.

Mai multe detalii despre agenda si desfasurarea evenimentului pot fi consultate pe pagina: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-craiova-2015/.

Participarea la Conferinta Afaceri.ro Craiova 2015 este gratuita, iar pentru a va rezerva un loc e necesar sa va inscrieti in formularul disponibil aici: https://goo.gl/t059Js.

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor: Autonom, Exonia, Idilis, Promos Collection, Alchemy Trainings&Coaching, Ovidiu Oltean, Cerere.Finantare.ro, Store.Finantare.ro, Economic Zoom, Forbes, Blogatu’, Jurnalul de Afaceri, Fundatia Post-Privatizare, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.