Conferinta Afaceri.ro Braila: Antreprenoriat, surse de finantare si noi tehnologii, 20 iunie 2014

0

banner Afaceri.ro Braila 300x250Pe 20 iunie, la Restaurant Privighetoarea, brailenii sunt asteptati la prima conferinta Afaceri.ro Braila, cel mai important eveniment de business organizat de Regia Autonoma „Administratia Zonei Libere Braila” in parteneriat cu Arhipelago Interactive si Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC).

„La Conferinta Afaceri.ro Braila 2014 avem alaturi de noi oameni de afaceri cu experienta, care ne vor oferi informatii practice despre antreprenoriat, surse de finantare, noi tehnologii si metode de comunicare”, a declarat Florin Mircea, Director General Regia Autonoma „Administratia Zonei Libere Braila”

Speakerii prezenti la aceasta editie sunt importanti oameni de afaceri si specialisti din domeniu: Alexandru Lazescu – Analist economic, Dana Ghinet – Manager partener la Acces Project Investments, Costin Sorici – Managing Partner la Project Management Solutions SRL, Rodica Lupu – Managing Partner la Loop Operations, Radu Nechita – Trainer Mentor Training, Costi Cozma – Team Leader CH2M HILL.

Programul evenimentului, informatii despre invitati, dar si alte detalii despre Conferinta Afaceri.ro Braila 2014 sunt disponibile pe pagina web a Conferintei.

Participarea la eveniment este gratuita, in limita locurilor disponibile. Pentru a va rezerva un loc, completati formularul de inscriere.

Pentru informatii suplimentare, inscrieri la conferinta sau parteneriate ne puteti contacta la adresa [email protected].

Organizatorii multumesc partenerilor: Acces Project Investments, Exonia, Autonom, Gramma Wines, Euromonitor International, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-proiectelor.ro, Economiaonline.ro, Asigurari.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

Despre conferintele Afaceri.ro

Seria de conferinte Afaceri.ro isi propune sa dezvolte o platforma nationala, dar cu prezenta locala care sa ofere participantilor acces la informatii, dezbateri si servicii din domeniul afacerilor. Anul trecut au fost organizate 9 conferinte, iar in acest an sunt programate peste 20 de evenimente (urmariti agenda preliminara a acestora pe website-ul Afaceri.ro). Incepand din acest an, Afaceri.ro se extinde si pe plan extern (Tel Aviv, Balti, Londra), tocmai in ideea de a asigura contacte directe intre comunitatile de afaceri regionale din Romania si mediile interesate din exterior.

Conferintele au scopul de a deveni o platforma de acces la servicii utile companiilor (strategii de comunicare, finantari, etc.).

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.