Comunitatea Afaceri.ro merge in Marea Britanie pentru prima editie a misiunii economice pe pamant britanic

0

banner-afaceri-ro-mb-300x250pxSeria evenimentelor internationale Afaceri.ro, sezonul de toamna, debuteaza in acest an cu o misiune economica in Marea Britanie: Londra-Hampshire, aflata la prima editie. Aceasta va avea loc in perioada 19-23 octombrie si este dedicata companiilor din IT, din industriile creative si producatorilor din toate sectoarele.

Misiunea economica se desfasoara inclusiv ca urmare a invitatiei Camerei de Comert din Hampshire, care organizeaza, pe data de 20 octombrie, Conferinta Roots to Growth, ocazie cu care delegatii romani vor avea avantajul de a participa la intalniri cu firme din Marea Britanie. La eveniment au confirmat deja prezenta, in calitate de speakeri, persoane renumite si experti in business, care vor aborda subiecte si vor raspunde la intrebari pe teme precum: dezvoltarea afacerilor, ocuparea fortei de munca, modalitati de finantare a cresterii afacerii, Internet of Things, oportunitati de afaceri in viitor, cresterea bazelor de clienti, oportunitati de export post-Brexit.

Pe langa aceasta conferinta, organizatorii au introdus in program si o vizita la targul Apps World din Londra, care in acest an, pentru prima data, va reuni cei mai mari jucatori din ecosistemul tehnologic la nivel mondial, inclusiv Facebook, Microsoft si Uber.

Mai mult decat atat, in penultima zi a misiunii, Ambasada Romaniei la Londra va intampina delegatia romaneasca in cadrul unei intalniri cu membrii sai din departamentul economic, dar si cu reprezentanti ai UK Trade & Investment.

Nu in ultimul rand, participantii vor lua parte si la o serie de vizite la companii din zona Hampshire, o conferinta de presa si cateva momente de networking informal in cadrul programului cultural.

Mai multe informatii despre Misiunea economica Afaceri.ro Marea Britanie: Londra-Hampshire 2016, inclusiv agenda si formularul de inscriere, pot fi gasite pe pagina oficiala sau contactand direct organizatorii la [email protected].

Evenimentul este organizat de Arhipelago, Camera de Comert si Industrie a Regiunii Unu Nord Est (Camera de Comert, Industrie si Agricultura Botosani, Camera de Comert si Industrie Bacau, Camera de Comert si Industrie Iasi, Camera de Comert si Industrie Neamt, Camera de Comert si Industrie Suceava, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui), Bridge Ltd si  Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC), cu sprijinul partenerilor: Promos Collection, Exonia, Autonom, Iconic Cluster, ARIES Moldova, Tehnopolis, Entreprise Europe Network, Invest in Iasi, Startup Cafe, Hotnews, Ziarul de Iasi, Ziarul Evenimentul, Economic Zoom, Jurnalul de Afaceri, EconomiaOnline, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.