Comunicarea publica. Criterii profesioniste in alocarea publicitatii de stat”

0
freedom_houseIn perioada 13-15 noiembrie 2009 a avut loc la Sinaia conferinta „Comunicarea publica. Criterii profesioniste in alocarea publicitatii de stat”, realizata ca parte a proiectului cu acelasi nume initiat de  Freedon House Romania si Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT), finantat de ASG si realizat cu sprijinul Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP).

Obiectivul conferintei a fost prezentarea noii forme a „Ghidului de bune practici in alocarea publicitatii de stat”, ca urmare a actualizarii lui de catre Freedom House si BRAT, prin colaborarea cu specialisti ai industriei de media si publcitate si cu sprijinul ASG si ANRMAP.

La conferinta au fost invitati reprezentanti ai autoritatilor publice locale si centrale, autoritati de management, implicate in achiziitile de publicitate. Au fost prezenti 115 reprezentanti, specialistii in achizitii publice si comunicare din cadrul insitutiilor invitate.

Forma actualizata a „Ghidului de bune practici in alocarea publicitatii de stat” aflata in dezbatere publica, se gaseste pe site-ul www.freedomhouse.ro/asg.

Persoana de contact:
Ramona Diaconu, Office manager Freedom House Romania
Telefon mobil: (+40)731.909.910
Telefon: (+40)21/253.28.38
Fax: (+40)21/253.00.63
E-mail: freedomhouse@freedomhouse.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.