Comportamente si tipare de comunicare

0

Daca îi observam pe cei din jurul nostru, putem remarca modul in care acestia se comporta si actioneaza in diferite situatii si contexte. Atunci cand ne dorim sa le influentam comportamentul, trebuie sa putem comunica in asa fel incat cealalta persoana sa actioneze in directia dorita de noi.

Numai ca, in imensa majoritate a cazurilor, acest lucru nu se intampla. De ce? Raspunsul nu e deloc simplu: avem fiecare un alt bagaj genetic, am crescut in medii diferite, ne-am format la scoli diferite, si avem valori si convingeri diferite.

Deoarece creierul este cel care guverneaza toate comportamentele umane, inclusiv limbajul, este totusi posibil ca, prin analizarea modului in care oamenii se exprima, sa putem anticipa actiunile lor si sa le putem modela comportamentele. Cum? Prin observarea asa-numitelor „tipare de comunicare”. Acestea sunt destul de simplu de identificat, o data ce stim la ce anume sa ne uitam – expresii care releva preferinta senzoriala, dominanta cerebrala stanga sau dreapta, marja de toleranta la incertitudine sau comportamente non-verbale care tradeaza stresul sau inselatoria.

Durata seminarului este de 4 ore. Gandeste-te in cati ani s-au format aceste tipare inconstiente?! Crezi ca 4 ore sunt prea mult pentru a invata altceva?

Conferinta este sustinuta de Dr. Cristian Carstoiu, absolvent al Facultatii de Medicina din Bucuresti. Din anul 2007 s-a dedicat editarii de audiobook-uri, o initiativa noua la acel moment in Romania, iar azi, dupa 5 ani, oferta „Audiosfera” cuprinde peste 50 de titluri cu inregistrari din conferinte, carti citite, interviuri si kit-uri si DVD-uri cu traininguri de dezvoltare personala si profesionala.

Conferinta „Comportamente si tipare de comunicare” este sustinuta in Ploiesti (3 iulie), Constanta (5 iulie), Iasi (9 iulie), Cluj Napoca (10 iulie), si Timisoara (12 iulie 2012). Pentru programul complet al conferintelor si inscrieri accesati www.superconference.ro.

Investitie: 99 RON / participant.

Inscriere si detalii: Oana Carstoiu [email protected] tel. 0757 523 823.

Organizator : Audiosfera.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.