Complexitatea in Business – Management intr-o Economie Turbulenta (Mind Master), Bucuresti, 15 Iulie 2009

0
mind_masterIntelegerea diferentelor dintre Complicat si Complex in reformularea viziunii privind dinamica socio-economica actuala; bazele conceptuale ale stiintei Complexitatii. Definirea si exemplificarea principalelor concepte ce permit abordarea pragmatica a Complexitatii.

Calitatea unei predictii, oportunitatea unei decizii, capacitatea de a utiliza eficient resursele disponibile la un moment dat, sunt dependente de:
– calitatea datelor de care se dispune, (de capacitatea acestora de a surprinde esenta proceselor implicate), respectiv de
– modul de interpretare al acestora (de procesare si evidentiere a solutiilor posibile, oferite managerului).

Ambele aspecte s-au structurat in timp, sub „presiunea” unei anumite filozofii despre economie si piata, generând o atitudine specifica privind rolul si modul de manageriere a unei afaceri.

Globalizarea pe de-o parte si explozia tehnologiilor pe de alta au accelerat viata socio-economica la un nivel la care modalitatea de abordare traditionala nu mai poate asigura coerenta si calitatea actului managerial. Se impune o schimbare de mentalitate, o modificare de paradigma.

Succesul sau insuccesul in piata depinde azi de capacitatea de a opera coerent intr-un mediu extrem de dinamic (turbulent) iar pentru asta este nevoie de un up-grade concptual al fiecarui participant in procesul economic. Se poate spune ca nu este vorba de firme prospere si firme in criza ci de manageri ignoranti in privinta tranzitiei de la Complicat la Complex.

Informatii cost: 630 lei.

Contact:
Telefon: 0722 224181
E-mail: [email protected]
Web-site: www.mindmaster.ro

Sursa: Formare.info

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.