Competitie deschisa pentru Trofeul “Black Sea-Danubian Social & Economic Innovator” cu ocazia Zilei Maritime Europene, Palatul Parlamentului, 17 mai 2012

0
In 2011, prin conferirea Trofeului „Black Sea-Danubian Social & Economic Innovator„, un numar important de companii, proiecte sau retele inovative in domeniul economic si social, au fost nu numai rasplatite si recunoscute in cadrul international festiv, ca atare, dar si sprijinite sa-si afirme / impuna personalitatea si rezultatele pe o piata al carei grad de competitivitate globala creste necontenit.

In acest an, la Palatul Parlamentului, in data de 17 mai 2012, sub auspiciile Comisiei Europene, precum si cu sprijinul unor importante organizatii internationale si autoritati nationale de prestigiu, precum Academia Romana, ANCS si Universitatea Marii Negre, va fi organizata editia a II-a a Galei de decernare a Trofeului „Black Sea-Danubian Social & Economic Innovator„, sub egida Retelei Regionale pentru Inovare Sociala si Economica in Bazinul Marii Negre – Regiunea Dunarii.

Comitetul de propuneri si selectie din acest an este co-prezidat de Academician Cristian HERA, Vicepresedintele Academiei Romane si de Ambasador Liviu BOTA, ex-Secretar General Adj. al ONU / Presedinte Onorific al Fundatiei EUROLINK-Casa Europei.

Avem bucuria sa va anuntam, in acest sens, ca am inaugurat recent procedura de nominalizare / inscriere in competitie a celor mai inovative idei, initiative, proiecte si retele in domeniul economic si social din Bazinul Marii Negre – Regiunea Dunarii.

Pana cel mai tarziu in data de 9 mai 2012, in urma consultarii siteului oficial al High Level Stakeholder Forum cu ocazia „Zilei Maritime Europene” (http://www.houseofeurope.ro/maritimeday-2012/index_ro.html), asteptam in continuare propunerile, sugestiile si recomandarile tuturor celor motivati sa sustina cresterea competitivitatii prin inovare in Romania si in toata zona geografica mentionata.

Reuniunea se bucura de sprijinul urmatoarelor institutii: Parlamentul Romaniei; Ministerul Afacerilor Externe; Institutul Aspen Romania; ACRAFE – Asociatia Consultantilor Romani pentru Accesarea Fondurilor Europene; FNTM – Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri etc.

Parteneri media: Finantare.ro, CalendarEvenimente.ro, CaleaEuropeana.ro, Comunicatii Mobile, SmartFinancial.ro, NewsChannel.ro, Tribuna Economica, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, BrandInfo.ro, GhiseulBancar.ro, PRwave.ro, ComunicateMedia.ro, Early Warning Support – „EU-RO Clearing Funds”.

Pentru mai multe informatii asupra pachetelor de beneficii si a conditiilor de inscriere, puteti contacta Secretariatul Consortiului Organizatoric la telefon/fax: 021.2304997, e-mail: [email protected] sau consulta pagina de internet: www.houseofeurope.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.