Companiile din Nord-Estul Romaniei sunt asteptate la EXPO Milano 2015, in perioada 9-13 iunie

0

Banner Invest in NE Romania - Expo Milano 2015 300x250 pxAsociatia Pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC),  ADR Nord-Est si Arhipelago, cu sprijinul  Camerelor de Comert si Industrie si al administratiei publice locale din Regiunea Nord-Est, organizeaza in perioada 9-13 iunie,Misiunea economica „Invest in North-East Romania” la EXPO Milano 2015.

Timp de 3 zile, intre 10-12 iunie, la Pavilionul Romaniei vor fi organizateexpozitii video/digitale si activitati culturale in cadrul carora Nord-Estul Romaniei va fi facut cunoscut intregii lumi, iar pe 11 iunie va avea loc Conferinta Invest in North East Romania 2015 unde vor fi prezentate oportunitatile de investitii din judetele Iasi, Suceava, Neamt, Bacau, Vaslui, Botosani.

Pe langa activitatile planificate la Pavilionul Romaniei, participantii la misiune vor avea ocazia sa viziteze cele mai impresionante pavilioane ale expozitiei de la Milano, sa participe la cel de al 9-lea Congres Mondial al Camerelor de Comert ce va avea loc la Torino intre 10 si 12 iunie, sa ia parte la evenimentul B2B Brokerage event Creativity and innovation in the Agro-food sector, de pe 12 iunie.

Programul misiunii economice si al conferintei „Invest in North-East Romania Conference” este in continua transformare si poate fi vizualizat accesand pagina de internet: http://www.afaceri.ro/invest-in-north-east-romania-expo-milano-2015/

Cei care sunt interesati de participarea la misiunea economica si doresc informatii despre costurile asociate participarii, sunt rugati sa completeze formularul disponibil la adresa: http://goo.gl/klg9fc sau sa trimita un email la [email protected].

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor: Parcul Stiintific si Tehnologic Tehnopolis, Enterprise Europe Network, CCI Iasi, CCI Suceava, CCI Neamt, CCIA Vaslui, Centrul de Afaceri si Expozitii Bacau, Travis, Tarom, Acces Project Investments, Panere, Poliglotis, Asociatia Mici Producatori, The Orchard, Investitii.ro, InvestinIasi.ro, Iconic Cluster, Moldova vrea Autostrada, Cluster Finantare.ro, Ziarul de Iasi, Iasi Fun, Evenimentul, Managementul-proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

Despre EXPO Milano 2015

Expozitia Universala din 2015 din perioada 1 mai – 31 octombrie organizata la Milano are ca tema generala: „Hranirea planetei, Energie pentru viata”.

Tema extrem de complexa si actuala a expozitiei constituie un prilej de intalnire al participantilor oficiali si a celor peste 20 de milioane de vizitatori asteptati. Manifestarea expozitionala va reuni prezentari dedicate atat traditiei, cat si creativitatii si inovatiei din diferite domenii.

Temele principale ale Expozitiei sunt: agricultura, energia, infrastructura, inovatia.

Persoana de contact: Alexandru Topala

email: [email protected]

office: (+40) 743 139 125

mobile: (+40) 755 692 647

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.