Codrin NICOLAU, initiator si membru fondator al International Institute of Business Analysis – speaker la Conferinta Finantare.ro!

0
codrin_nicolauTrainer si consultant al ROLAND GAREIS CONSULTING – Partener Beethoven: „excelenta in afaceri” la Conferinta Finantare.ro 2011, Codrin NICOLAU va participa pe 7 aprilie 2011 la eveniment, in calitate de speaker.

Codrin Nicolau este consultant, manager de proiect si analist de business cu experienta de peste 15 ani preponderent in domeniul IT&C, pe proiecte de anvergura nationala, majoritatea cu finantare USAID, USTDA, EU.

Este certificat PMP, are studii doctorale in domeniul managementului riscului si masterale in domeniile management de proiect si managementul administrarii afacerilor. Din 2004, Codrin activeaza si ca trainer, specializat in management de proiect si analiza de business. Este initiator si membru fondator IIBA Romania Chapter (International Institute of Business Analysis).

Codrin-Dan Nicolau PMP va vorbi despre consultantul – motor al schimbarilor prin proiecte.

Am inceput sa traim intr-un mediu economic haotic, in care vechile reguli par ca nu se mai aplica. Schimbari majore in abordarea business-ului se petrec pe plan mondial in efortul de adaptare si raspuns la noile conditii. Pentru a obtine beneficiile dorite, managementul activ al procesului de schimbare este necesar, adeseori incluzand transformarea comportamentului, atitudinii, sau modului de lucru. Consultantul schimbarii trebuie sa inteleaga organizatiile ca sisteme sociale vii in care invatarea, dezvoltarea, transformarea sau repozitionarea sunt posibile doar prin programe si proiecte aliniate directiei dorite, iar managementul coerent al acestora sa le transforme in vehicule ale schimbarii„.

Contact:
Website: http://www.iasi2011.finantare.ro
E-mail: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.