CNIPMMR- intalnirea comuna a retelelor NETIMM din regiunea Bucuresti Ilfov

0
netimmIn data de 25 februarie 2011, in sala Ion Mincu a Hotelului Capital Plaza din Bucuresti, a avut loc intalnirea comuna a retelelor din regiunea Bucuresti-Ilfov, desfasurata in cadrul proiectului NETIMM „Crearea de retele de IMM-uri – modalitate inovativa de crestere a competitivitatii si adaptabilitatii IMM urilor din Romania”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Cele patru retele de IMM-uri create in regiunea Bucuresti-Ilfov prin intermediul proiectului NETIMM reprezinta urmatoarele domenii: „Angajarea, pregatirea si mentinerea personalului” (reteaua Tematica), Consultanta, Constructii si Turism.

La evenimentul desfasurat in cadrul proiectului NETIMM au participat 60 de membri ai retelelor: Tematica, Consultanta, Constructii si Turism. Printre invitati, s-a remarcat prezenta presedintelui CNIPMMR, prof. univ. dr. Ovidiu Nicolescu, manager de proiect NETIMM, care a vorbit despre rolul si importanta retelelor azi, cat si despre beneficiile conlucrarii si cooperarii intre firmele mici.

Intalnirea comuna a retelelor din regiunea Bucuresti-Ilfov a reprezentat un eveniment asteptat cu deosebit interes de toti participantii. Dupa cele treisprezece intalniri ale retelelor NETIMM, care au avut loc in perioada octombrie 2009 – ianuarie 2011 inclusiv, a fost prima data cand membrii celor patru retele din regiunea Bucuresti-Ilfov au avut ocazia sa se intalneasca.

Evenimentul a reprezentat un moment de bilant si de stabilire a perspectivelor pentru fiecare retea in parte, dar si o oportunitate pentru schimbul de experienta, de bune practici si pentru identificarea de posibilitati de colaborare intre membri din retele diferite.

In cadrul intalnirii comune a retelelor NETIMM din regiunea Bucuresti-Ilfov, s-a evidentiat o data in plus disponibilitatea IMM-urilor participante la proiect de a se asocia (formal sau informal), deschiderea lor catre schimbul de experienta, precum si faptul ca ideile constructive se nasc din colaborare si depasirea barierelor concurentiale.

Ioana Antonescu
Coordonator retea consultanta Bucuresti Ilfov – NETIMM
CNIPMMR

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.