Changemakers-Antreprenoriat. Altfel

0

changemakersProiectul “CHANGEMAKERS-Antreprenoriat. Altfel” realizat de Asociatia Studentilor Economisti din Romania va aveea loc in perioada 24 martie- 10 mai, la Academia de Studii Economice, din Bucuresti.

Menirea proiectului este de a raspandi conceptul de antreprenoriat social in randul tinerilor. Astfel, proiectul cuprinde o conferinta pe tema  “Antreprenoriat Social” si un club de antreprenoriat social.

Conferinta este primul eveniment pe aceasta tema din ASE, la care vor participa personalitati recunoscute pentru implicarea activa în domeniul socialului sau al antreprenoriatului. Vor fi prezenti Dragos Bucurenci, Dragos Dehelean, Raed Arafat si multi multi altii. Evenimentul va avea loc pe 24 martie la sala 2013  a Academiei de Studii Economice.

Intre 24 martie si 10 mai, clubul de antreprenoriat social din cadrul ASE-ului asteapta cati mai multi tineri sa participe la discutiile pe teme diverse planificate astfel încat sa urmareasca realizarea unui proiect fezabil si aplicabil în viitor. Întalnirile vor avea invitati educationali(traineri, antreprenori, manageri de fundatii) pentru fiecare tema.

Pentru mai multe detalii www.changemakers.ro.

Sursa: 3ner.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.