Ceremonia de decernare a Diplomelor MBA, a Diplomelor Profesionale in Management si a Diplomelor Fundamentals of Senior Management

0
codecsThe Open University Business School impreuna cu partenerul sau din Romania – CODECS va organiza in data de 5 noiembrie 2009 Ceremonia de decernare a Diplomelor MBA, a Diplomelor Profesionale in Management si a Diplomelor Fundamentals of Senior Management, promotia octombrie 2008 / aprilie 2009. Evenimentul va avea loc la Palatul Camerei de Comert, Sala Al. I. Cuza, incepand cu ora 18:00.

Acest eveniment reprezinta un moment de referinta intrucat incununeaza eforturile facute de absolventi in anii de studiu si totodata reuneste personalitati din tara si strainatate: Profesor Alain Tait, Pro-Vice-Chancellor The Open University Business School, Ms. Sara Pierson, Director of Partnerships and Product, Open University Worldwide, membrii ai corpului academic britanic si din Romania, top manageri din firme nationale si multinationale.

„Promotia 2009 a programului de MBA al The Open University Business School, oferit in Romania de CODECS are 41 de absolventi MBA, 159 de absolventi care au obtinut Diploma Profesionala in Management si 11 absolventi Fundamentals of Senior Management. Drumul initiatic insa nu se termina aici – mult ravnitul titlu de Master of Business Administration constituie doar un pasaport care permite absolventilor sa continue calea spre urmatoarea destinatie. Sta in puterea lor sa puna in practica ceea ce au invatat pentru a produce schimbarile mult dorite in aceasta tara” precizeaza Dr. Rodica Maria Radulescu, Director CODECS Business School.

Persoana de contact:
Alina Mosor
Telefon: 0729.729.622
E-mail: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.