Centru National de Resurse pentru Femei din Romania

0

1 martie 2007

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) si Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin (ADAF) lanseaza in 2 martie, primul Centru National de Resurse pentru Femei din Romania.

Centrul este rezultat al Proiectului WEFNet "Women Engendering the Finance Network”, sustinut de organizatii similare din Italia, Grecia, Germania, Polonia, Albania si Romania.

Proiectul se adreseaza femeilor aflate in cautarea unui loc de munca, celor aflate in dificultate si, in egala masura, celor care sunt antreprenoare sau aspira la acest statut.

Obiectivul principal al proiectului este acela de a promova si intari rolul femeilor in zona CADSES (Europa Centrala, Adriatica, Danubiana si Sud-estul Europei), prin cresterea prezentei lor in procesul de dezvoltare economica a zonei si imbunatatirea integrarii lor pe piata muncii.

Centrul din Romania va oferi informatii privind oportunitatile de angajare si instruire, legislatia in vigoare, organizatiile si institutiile care acorda asistenta, facilitati, granturi si imprumuturi dedicate sustinerii antreprenoriatului feminin. Femeile vor putea beneficia si de consultanta in intocmirea unui plan de afaceri sau obtinerea unei micro finantari.

Sursa: Redactie Plandeafacere.ro, 1 martie 2007

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.