Cele mai importante companii din managementul proiectelor, finantari, consultanta si investitii la Conferinta Finantare.ro

0
– 4 iunie 2010, Parcul Stiintific si Tehnologic Tehnopolis, Iasi –

varianta_2
Arhipelago
aduce cele mai importante companii din managementul proiectelor, consultanta, finantari europene si investitii atat in calitate de speakeri cat si in calitate de parteneri in cadrul Conferintei „Fresh&New” Finantare.ro desfasurata pe 4 iunie 2010, la Iasi.

Conferinta Finantare.ro promoveaza cele mai noi curente in managementul proiectelor, finantari europene si investitii. Ea acopera nevoile regiunii de Nord Est, prin oferirea de interactiune si informatii cu privire la noile tendinte in domeniul managementului de proiect, propune noi surse de finantare si noi tipuri de abordare a finantarilor europene.

Conferinta Finantare.ro a reunit speakeri, oameni de afaceri si persoane specializate in managementul proiectelor, finantari si investitii pentru a-ti arata cum sa cresti un business de valoare. Datorita conceptului sau, a speakerilor si a informatiilor transmise, conferinta ofera fiecarui participant posibilitatea sa descopere lucruri noi si sa afle informatii de actualitate si calitate.

Programul evenimentului

Evenimentul va reuni pe parcursul zilei de 4 iunie seminarii, conferinte, workshop-uri, cocktail, aducand la un loc informatii proaspete, cunostinte specializate, business si mult networking.

Dimineata vor avea loc in paralel conferinte care vor aborda cele 4 teme: finantari europene, managementul proiectelor, consultanta in finantari si investitii. La acestea vor lua cuvantul mai multi vorbitori: speakeri, oameni de afaceri, persoane cu experienta in domeniu.

Dupa pauza de pranz, informatiile dobandite vor fi consolidate prin workshop-uri cu numar limitat de persoane, pentru a crea interactiune mai puternica intre participanti si speakeri.

Seara se va incheia cu un cocktail care va facilita buna dispozitie, networkingul si businessul.

Participantii vor avea ocazia sa invete, printre altele:
Managementul proiectelor: directii de dezvoltare, lucrul pe proiecte – avantaje si beneficii, viitorul managerilor de proiect, softuri si instrumente care faciliteaza managementul proiectelor, perfectionare si cariera in managementul proiectelor, cum sa identifici managerii buni de proiect, statistici din domeniu, managementul riscului.
Finantari europene pentru aplicanti: tipuri si modalitati de finantare, fonduri europene nerambursabile, credite, viitorul finantarilor.
Consultanta pentru finantari: noi tendinte, directii de dezvoltare;
Investitii: tipuri de investitii, business angels.

Printre partenerii principali ai evenimentului se numara: Total Soft, Fundatia Post Privatizare, Trilex, Roland Gareis Consulting.

Speakerii care vor sustine tema finantarilor vor fi din partea EUGA – Microsoft Romania, FPP, Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala, Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Iasi, OIR POSDRU Regiunea Nord-Est, etc.

Locatie: B-dul Poitiers, Nr. 10, Parcul Stiintific si Tehnologic Tehnopolis, cladirea Nucleus, Iasi.

Reteaua Arhipelago cu o vechime de peste 8 ani in mediul business vine sa ofere publicului larg acces la informatii intr-un nou format. Arhipelago aduce solutii complete si integrate de promovare online, venind in sprijinul clientilor cu diverse pachete si produse care pot ajuta afacerea acestora la nivel national. Reteaua acopera patru sfere distincte de interes din mediul online: Business; Entertainment; Personal Tools; Social.

Contact:
Andreea Holban,
Coordonator Relatii Publice si Parteneriate
Tel: 0754.839.609
E-mail: [email protected]
Web-site: www.conferinta.finantare.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.