Cel mai important eveniment international de leadership va avea loc toamna aceasta la Constanta

0

LIVE2LEAD, un eveniment premium de leadership si dezvoltare personala, va avea loc in Constanta pe data de 17 noiembrie, la Del Mar Ballroom Mamaia. Evenimentul a fost creat de The John Maxwell Company si se desfasoara anual pe parcursul unei zile. Pana la 30 septembrie, cei interesati pot profita de oferta Early Bird care ofera bilete cu discount de 50%.

Organizatorii din acest an promit ca LIVE2LEAD va reprezenta o experienta de invatare diferita si garantata, intrucat evenimentul nu este un simplu curs, ci un workshop care va cuprinde toate formele de invatare posibile: video, speech live, prezentare power-point, exercitii, grup de practica, feedback, studii de caz, proiect. Toate metodele cuprinse in acest workshop sunt testate si se bazeaza pe o experienta de peste 25 de ani in zona de training si dezvoltare personala si profesionala a facilitatorilor.

Vom asista la „un eveniment revolutionar de la care participantii vor pleca inspirati si provocati de numeroase idei noi si de instrumente valoroase de leadership si business, usor de pus in practica imediat.” – au declarat organizatorii Remus Balan si Costin Sorici, ambii traineri & coachi certificati John Maxwell Team.

Initiatorii evenimentului invita alaturi de ei manageri si antreprenori care isi doresc sa invete principii de leadership si tehnici de dezvoltare personala de la ganditori de elita, lideri internationali si experti recunoscuti pe plan mondial, ale caror invataturi au dat rezultate dovedite de sutele de mii de participanti.

Mai exact, evenimentul din acest an va contine:

✓ 5 prezentari videocast a 4 lideri de talie mondiala
✓ 2 prezentari live ale liderilor locali
✓ dupa fiecare prezentare va fi organizat un grup de lucru, dupa modelul Mastermind
✓ un Mastermind final – pleci de la L2L cu un plan de actiune clar
✓ fiecare sesiune se inchide cu concluzii prezentate de grupurile de lucru
✓ tombola cu premii atractive

Speakerii responsabili de cele 8 ore de training intensiv vor fi: John C. Maxwell, Expertul #1 in Leadership, Cheryl Bachelder, CEO Popeyes Louisiana Kitchen, Dave Ramsey, Expert in managementul banilor, Warrick Dunn, Triplu Castigator Pro Bowl MVP, Costin Sorici, Antreprenor & Consultant, Remus Balan, Trainer, Consultant & Antreprenor.

Toate detaliile despre eveniment, inclusiv prezentarile speakerilor, programul si inscrierile, se regasesc pe pagina oficiala disponibila AICI.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.