Cel mai important dealer auto din zona Moldovei tine lectii de condus… afaceri

0

Bogdan-Pitigoi„Cum sa conduci un business in criza?” se intituleaza prelegerea pe care o va sustine omul de afaceri Bogdan Pitigoi, in cadrul conferintei Afaceri.ro de la Suceava.

Evenimentul va avea loc pe 19 aprilie si va reuni peste 120 de antreprenori din nordul Moldovei, la sediul Camerei de Comert si Industrie Suceava, din strada Universitatii, nr. 15-17.

Bogdan Pitigoi s-a lansat ca distribuitor de produse alimentare, iar castigurile le-a reinvestit intr-o fabrica de confectii. Foarte adaptabil la cerintele pietii, a dezvoltat in paralel si o afacere cu autovehicule. In prezent, este reprezentantul a peste 10 marci de autoturisme, printre care si Mercedes Benz, fiind partener pe acest segment cu Ion Tiriac.

„Domnul Bogdan Pitigoi este un om de afaceri reprezentativ pentru zona Moldovei. A plecat de jos, a construit si a investit permanent. Acum conduce o afacere mare si a depasit fara probleme varful crizei economice”, a declarat Marius Alexa, director general Arhipelago, organizatorul evenimentului.

Temele conferintei Afaceri.ro sunt variate si includ tehnicile moderne de marketing, impactul noilor tehnologii si surse de finantare asupra mediului de afaceri, dar si prezentarea de modele si surse de inspiratie pentru cei care isi doresc succesul in afaceri.

La eveniment vor mai lua cuvantul Catalin Nechifor, presedintele Consiliului Judetean Suceava, precum si Ionut Tata, fondatorul Iceberg.

Lista de invitati ramane deschisa, iar doritorii se pot inscrie aici pentru a lua parte la eveniment.

Finantare.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.