Cel de-al doilea numar al revistei EconomiaOnline.ro

0

Va anuntam ca a fost lansat numarul 2 al revistei electronice EconomiaOnline.ro. In acest numar sunt abordate probleme legate de industria imobiliara si turismului din Romania.

In acest sens au fost luate interviuri unor figuri marcante pentru cele doua sectoare: Iulian Dascalu – presedintele Iulius Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari autohtoni, si Dragos Anastasiu, presedintele grupului de firme Eurolines. De asemenea, numarul contine o serie de puncte de vedere a unor specialisti din domeniile sus mentionate. In final exista o retrospectiva a Conferintei Finantare.ro, sustinuta la Iasi in 7 iunie 2012.

EconomiaOnline.ro este o revista electronica a unei comunitati de autori care impartasesc din experienta si cunostintele proprii cu privire la teme economice. Sunt incurajate dezbaterile si promovarea culturii economice ca mijloc de dezvoltare economica si sociala. Revista isi propune sa aiba frecventa lunara.

Lansam, in continuare, invitatia catre toti expertii din acest domeniu care vor sa contribuie la acest proiect cu articole, eseuri, experiente proprii sa ne contacteze.

Asteptam feedback-uri si comentarii cu privire la acest proiect!

Lectura placuta!

Persoana de contact:
Bogdan Capraru – editor sef EconomiaOnline.ro
[email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.