Cea mai importanta conferinta business din Bihor se apropie – au mai ramas 6 zile

0

Afis.Afaceri.ro.Oradea.2014.headerMai putin de o saptamana mai au la dispozitie intreprinzatorii din Bihor pentru a se inscrie la Conferinta Afaceri.ro Oradea 2014. Miercuri, 19 noiembrie, acestia vor avea oportunitatea de a afla informatii relevante despre marketingul online si impactul noilor tehnologii, surse de finantare si metode de crestere a afacerilor, antreprenoriat, dar si provocarile si oportunitatile colaborarii transfrontaliere.

Organizatorii, Point Event, Arhipelago Interactive si APEC (Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii), pregatesc ultimele detalii pentru ca participantii la eveniment sa-si indeplineasca obiectivele si sa obtina rezultatele dorite. La conferinta sunt asteptate companii medii, antreprenori care doresc sa-si extinda afacerea, in special din Oradea, dar si din intreaga regiune de nord-vest si chiar din alte zone ale tarii.

Prezentarile, dezbaterile, workshopurile si sesiunile de networking de care se vor bucura participantii au menirea de a-i interconecta pe cei prezenti, de a facilita schimburi imediate de idei si viziuni intre acestia, lucruri care conduc catre dezvoltarea orizonturilor si implicit a afacerilor acestora.

Informatiile relevante pentru mediul de afaceri actual vor fi furnizate de specialisti precum: Bianca Dancila – Fondator Tocmai.ro, Dana Ghinet – Manager partener Acces Project Investments, Eusebiu Burcas – Fondator Burcash, Ciprian Rosu– Fondator Viziune.Oameni.Sisteme, Ciprian Soleriu – Fondator Conversion Academy, Manuel Toader – Regional Sales Manager, DPD Romania, Sorin Constantin, Presedinte Fundatia Comunitara Oradea, Stelian Burduhos – Presedinte 2014, JCI Romania, Dacian Palladi – Consultant, Marius Alexa – CEO Arhipelago.

Detalii privind evenimentul, speakerii invitati si agenda completa sunt disponibile pe pagina oficiala a conferintei: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-oradea-2014/.

Taxa de participare la eveniment este de 50 lei. Pentru inscrieri accesati link-ul urmator: http://goo.gl/d5C08R.

Evenimentul va avea loc cu sprijinul partenerilor: Acces Project Investments, Autonom Rent a Car, Exonia, Camera de Comert si Industrie Bihor, Fundatia Comunitara Oradea, Risco, Digi24 Oradea, Zile si Nopti, Euromonitor International, Finantare.ro, PlandeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, EconomiaOnline.ro, Meteo.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.