Cea de-a patra editie in Romania a conferintei OpenAgile

0
logo_agile2012Evenimentul propune solutii Agile si Lean pentru software de calitate si excelenta in afaceri

Sub titlul AGILE & LEAN: WHAT WE’VE LEARNED, a patra editie OpenAgile aduce practicieni Agile si Lean de renume international, care vor dezvalui solutiile gasite de-a lungul timpului pentru a-si imbunatati productivitatea si calitatea produselor software.

SCOPUL CONFERINTEI este ca fiecare participant sa descopere tehnici eficiente, pe care le poate aplica imediat in propriul proiect sau in cadrul companiei pentru rezultate cat mai bune.

Vorbitorii vor raspunde la cateva INTREBARI FRECVENTE:
– cum ii conving pe clienti sa fie mai cooperanti?
– cum imi conving echipa de business sa gandeasca Lean si Agile?
– cum imi conving managerii sa devina mai Agile?
– cum imi conving colegii din echipa de dezvoltare sa se auto-educe?

OpenAgile iti ofera sansa sa discuti cu SPEAKERI INTERNATIONALI, lideri in IT software si mod de organizare, dezvoltatori, testeri si manageri pasionati de ceea ce fac si, pe scurt, este o ocazie unica de a impartasi sau a gasi raspunsuri la problemele de zi cu zi. In sesiunea Open Space poti prezenta sau propune teme de discutie la alegerea ta.

Agile si Lean ofera o filozofie pe baza careia se pot construi modele de organizare a echipelor, care dau rezultate in intreaga lume. Puterea acestui mod de gandire este crearea unei culturi care duce la excelenta atat in organizarea interna, cat si in produsele pe care le construim pentru a raspunde nevoilor reale ale clientilor si utilizatorilor.„, declara Maria Diaconu, practicant si coach Agile & Lean de la Mosaic Works, unul dintre organizatorii conferintei.

PRINCIPALELE DOMENII abordate in cadrul evenimentului vor fi: Organizare (Management), Software Craftmanship (Subiecte tehnice pentru dezvoltatori) si Quality Assurance (Agile Testing si subiecte tehnice pentru testeri).

AUDIENTA
Conferinta se adreseaza in principal industriei software din Romania, inclusiv integratorilor si proiectelor de mentenanta software: factori de decizie, manageri de proiect, lideri de echipe, testeri, programatori, web designeri, ingineri de sistem, precum si tuturor celor interesati de IT&C. Sunt bineveniti si clienti ai companiilor de software care doresc sa inteleaga domeniul pentru o colaborare mai buna cu furnizorii lor, precum si profesori, personal academic sau membri ai mass-media.

ORGANIZATORI
Conferinta este organizata de Agile Works, comunitatea Agile din Romania si Mozaic Works, firma specializata in imbunatatirea organizarii si calitatii proiectelor software si cresterea eficientei echipelor dezvoltatoare de software. Mai multe informatii si inregistrare la eveniment – vizitati site-ul conferintei Open Agile.

Coordonator:
Nicoleta Pirvan – [email protected]

Contact:
Bogdan Pater – [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.