Ce vor angajatii de la un serviciu

0

angajatiMotivatiile care ii dinamizeaza pe oameni zi de zi si care ii determina sa coboare din pat in fiecare dimineata pentru a ajunge la timp la birou unde, in multe cazuri stau din proprie initiativa cu mult mai mult decat le este programul, difera foarte mult de la individ la individ.

Unii muncesc din dragoste, altii pentru implinirea personala. Unora le place sa-si duca la bun sfarsit sarcinile pentru ca se simt astfel realizati ca indivizi, iar altii sunt atasati de ceea ce fac sau de clientii pentru care lucreaza. Unora le place camaraderia si interactiunea cotidiana cu restul colegilor, altora doar nevoia de a-si umple timpul cu ceva.

Dar, dincolo de motivatia gasita de fiecare in parte, la baza sta nevoia universala de bani. Toti muncim pentru bani, indiferent ca vin prin salariu, compensatii, bonusuri, beneficii sau remuneratie. Banii asigura o locuinta, imbracaminte si mancare pentru familie, vacante petrecute departe de casa, confort, o buna educatie pentru copii si multe alte lucruri mai mult sau mai putin importante.

[Vezi continuarea]

Sursa: BankNews

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.