Ce v-am mai pregatit pentru Conferinta Finante si Fiscalitate?

0
Organizarea Conferintei Finante si Fiscalitate a inceput dintr-o initiativa comuna a partenerului principal al evenimentului – Raiffeisen Bank Directia Clienti de Top – si JCI Tirgu Mures.

Obiectivul principal al evenimentului este sa va ofere raspunsuri la cele mai arzatoare intrebari ale vremurilor actuale din domeniile Finante si Fiscalitate, intrebari precum:

„Cum putem plati legal mai putin Statului?”
„Cum putem evita falimentul?”
„Cum ne recuperam creantele?”
„Unde si cum ne putem investii banii la ora actuala?”
„Cum ne protejam de riscurile financiare?”

Raspunsurile la aceste intrebari le veti primi din partea specialistilor invitati, in data de 9 Decembrie 2010 Arena Hotel**** Tirgu Mures – Str. Tamás Erno Nr. 1.

Temele abordate in cadrul Conferintei sunt: taxare si fiscalitate, reorganizarea judiciara, recuperarea creantelor, cashflow, investitii, gestionarea riscurilor financiare.

Click pentru inscriere

Invitatii speciali ai Conferintei Finante si Fiscalitate sunt lideri din pietele locale si nationale din domeniul consultantei fiscale, domeniul bancar, al investitiilor pe bursa, respectiv lideri in recuperarea datoriilor si re-organizare judiciarara.

In prima parte a Conferintei, speakerii care va vor impartasi cunostintele si experienta lor:

Bogdan Bilaus – este directorul departamentului de administrare al investitiilor din cadrul Raiffeisen Asset Management din 2005. Experienta sa profesionala anterioara include: analist financiar in cadrul trezoreriei Raiffeisen Bank, consultant pentru Shore Bank Chicago, auditor senior in cadrul Ernst & Young Romania.

Gabriel Biris – Cel mai titrat consultant fiscal din Romania.
Cunoscut ca unul dintre cei mai importanti specialisti romani in domeniul consultantei fiscale din Romania, Gabriel Biris are o activitate de peste 14 ani in domeniul consultantei fiscale asigurand consultanta de specialitate pentru companii romanesti si multinationale.

Click pentru inscriere

Sorin Ichim si-a inceput cariera in telecomunicatii, ultimii 8 ani i-a dedicat domeniului financiar-bancar, lucrand ca analist in cadrul Unicredit Romania si ca business developer pentru Dexia Bank in Belgia iar din 2006 este director de vanzari in cadrul Raiffeisen Asset Management, unul dintre principalii jucatori pe piata fondurilor de investitii din Romania.

Sas Ferenc, General Manager Econ Group este versat in dezvoltarea de afaceri din domeniul financiar in mai multe tari europene in care a activat pe parcursul a peste 15 ani de experienta.

Eusebiu Burcas are la activ peste 3.000 de ore de training livrate si este fondatorul primului program de educatie financiara din Romania cu rolul de a-i ajuta pe oameni sa-si gestioneze banii cum trebuie. Are o bogata experienta antreprenoriala si este un impatimit al jocului pe Bursa.

Darius Cipariu – Director General al Bursei din Sibiu

Virgil Zahan – Director General Goldring

Denes Iren – Director Executiv Directia Finantelor Publice Mures

Felix Hodos – Avocat – Specialist in Insolventa

Click pentru inscriere

Programul Conferintei: Worskhop-uri, VIP Networking si Masa Rotunda Televizata

Partea a doua a zilei este dedicata unei sesiuni de VIP Networking, 2 Workshopuri si Mesei Rotunde Televizate.

Workshop 1 – Lorand Soares-Szasz va sustine primul workshop despre Cum se poate creea impact in 30 de secunde si care sunt secretele unei intalniri reusite de networking (30 min)

Sesiunea de VIP Networking va fi moderata de Lorand Soares-Szasz – Business Coach – impreuna cu Marius Pop – Presedinte JCI Tirgu Mures (60 min)

Workshop 2 – Tematica acestui workshop este Investitii inteligente pentru clienti de top, fiind sustinut de reprezentantii partenerului principal al evenimentului – Raiffeisen Bank Directia Clienti de Top – Bogdan Bilaus si Sorin Ichim (30 min)

Click pentru inscriere

Masa Rotunda este un eveniment restrans, televizat si radio-difuzat care include 12 participanti dintre care 2 moderatori, 6 speakeri, 4 antreprenori si presa locala. Masa Rotunda Televizata este un eveniment special cu invitati alesi special de catre organizatori.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.