Ce tendinte economice globale rescrie criza financiara?

0

tendinteRegulile jocului s-au schimbat. Sub influenta crizei economico-financiare care razbate mapamondul de la un capat la altul, afacerile de orice natura vor fi influentate decisiv. Noi tendinte, noi oportunitati, noi moguli.

Fata de aceste aspecte, Ernst&Young a incercat sa identifice noile provocari la care lumea economica globala va trebui sa le faca fata.

De reusit vor reusi doar aceia care se vor adapta, pentru ca aceste noi tendinte vor juca probabil un rol definitoriu in evolutia pe termen mediu si lung al economiei mondiale.

Schimbari si efecte

Studiul „Tendinte majore la nivel global in 2009” prezinta o analiza a firmei Ernst & Young cu privire la tendintele economice cele mai importante de la ora actuala. Conform specialistilor citati, printre acestea se afla deplasarea accelerata a motorului dezvoltarii economiei globale de la vest la est, peisajul financiar international in schimbare si inovatiile tehnologice.

De asemenea, vom asista la modificari in mediul de reglementare, cresterea responsabilitatii sociale a companiilor si cresterea importantei energiei si a bunurilor. Lumea este in permanenta schimbare, iar unele tendinte determina schimbarea, altele sunt efecte ale acesteia.

[Vezi continuarea]

Sursa: BaniiNostri.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.