Cariere.ro – un site dedicat angajatorilor si candidatilor

0

In luna iunie Arhipelago a lansat un nou site – www.cariere.ro. Acesta este dedicat deopotriva angajatorilor si candidatilor si isi propune sa devina un instrument util de intermediere intre aceste doua grupuri.

Site-ul cariere.ro are o structura simpla si cuprinde doua sectiuni principale: cereri si oferte. In prima sectiune candidatii pot incarca CV-urile pentru a fi vizualizate de catre angajatori, iar in cea de-a doua sectiune angajatorii pot publica anunturi cu locuri de munca disponibile in companiile pe care le administreaza. De asemenea, pentru a veni in ajutorul vizitatorilor sai, site-ul ofera si un instrument de filtrare in functie de domeniul de interes.

Reteaua Arhipelago, cu o vechime de peste 12 ani in in promovarea afacerilor din Romania, vine sa ofere publicului larg acces la informatii relevante prin utilizarea eficienta a mediului online. Arhipelago aduce solutii complete si integrate de promovare online, venind in sprijinul clientilor cu pachete si produse care pot ajuta afacerea acestora la nivel national si international.

Va invitam sa ne vizitati online si sa ne trimiteti feedback-uri si comentarii legate de noul site lansat de Arhipelago.

Persoana de contact:
Carmen-Valeria Carari – Marketing Assistant Arhipelago
[email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.