Care va fi programul Misiunii Economice de la EXPO Milano?

0

PozaArticol-3Pe durata celor cinci zile in care delegatia privata din Nord-Estul tarii va fi prezenta la Expozitia Mondiala de la Milano, se vor desfasura activitati diverse menite sa promoveze zona de Nord-Est a tarii (judetele Iasi, Suceava, Neamt, Botosani, Vaslui si Bacau) ca destinatie de afaceri cat sa prezinte si oportunitatile locale de investitii.

In seara de 9 iunie, dupa ce delegatia aterizeaza in Torino, va avea loc o cina de afaceri, prilej cu care participantii vor putea sa se acomodeze cu atmosfera captivanta si multiculturala a orasului.

Dimineata zilei de 10 iunie o vom dedica vizitei la pavilioanele Germaniei, Statelor Unite ale Americii, Chinei, Japoniei etc. Este o ocazie unica de a intra in contact cu reprezentantii unor puteri mondiale in diferite domenii, de a vedea care le sunt solutiile, ideile si strategiile acestora. in cea de-a doua parte a zilei, antreprenorii vor putea alege sa participe la doua evenimente de mare interes:

  • EU – China Event: un eveniment ce va avea loc in Milano si la care vor participa reprezentanti ai unor companii din Europa si din China din domeniile: productie agro alimentara, creativitate, patrimoniu cultural si mancaruri traditionale locale, management de mediu, biotehnologii pentru sanatate, turism alimentar. Cu aceasta ocazie, se vor desfasura intalniri business-to-business, reala sansa de a intra in contact cu solutiile altor tari in ceea ce priveste domeniul agriculturii si al vietii sanatoase.
  • Al 9-lea Congres Mondial al Camerelor de Comert: evenimentul va avea loc in Torino si pe langa speakerii de talie internationala, vor mai avea loc si workshop-uri printre care se numara Workshop-ul Instrumente de Finantare pentru intreprinderi Mici si Mijlocii.

Ziua de 11 iunie este dedicata in exclusivitate unui eveniment sub egida Afaceri.ro, Conferinta Invest in North-East Romania, ce se va desfasura in Sala Multimedia a Pavilionului Romaniei la EXPO Milano. Cu aceasta ocazie, mediul public si privat din regiunea de Nord-Est isi va prezenta oportunitatile de investitii, mediul de afaceri dar si promovarea Iasului ca si Capitala Culturala Europeana in 2021. Printre speakeri se numara prof. Dumitru Luca, prorectorul Universitatii Al. I Cuza,Gabriela Macoveiu, director ADR NE, Marius Alexa presedintele clusterului IT&new media ICONIC, consultanti, antreprenori, specialisti din diverse domenii precum si oameni de afaceri din Italia.

Pe 12 iunie, delegatia va avea oportunitatea de a participa la un eveniment dedicat creativitatii si inovatiei in sectorul agro-alimentar, eveniment la care si-au anuntat participarea mai multi reprezentanti din America Latina. Cu aceasta ocazie, vor avea loc sesiuni de prezentare, workshopuri dar si intalniri business-to-business. De asemenea, tot in cadrul Congresului Mondial al Camerelor de Comert vor avea loc doua evenimente speciale, o sesiune sustinuta de Kenneth M. Quinn, ce va vorbi despre o lume sustenabila – mancare, apa, viata dar si un workshop intitulat „Buy local – act global”.

Ultima zi, 13 iunie, va fi dedicata evenimentelor artistice. Asadar delegatia va avea ocazia sa viziteze expozitia Leonardo Da Vinci, ce va surprinde lucrarile celor 25 de ani petrecuti de acesta in Milano, Giulgiul din Torino cat si Muzeul Automobilului. Pe langa experienta culturala, EXPO Milano este si o aventura gastronomica, cu un pavilion dedicat special ciocolatei si oportunitati de degustare din toate mancarurile lumii.

Inscrie-te acum pe pagina dedicata  www.afaceri.ro sau suna acum la numarul de telefon 0755 692 647. Mai sunt putine locuri!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.